שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    דרור
    07/12/2008

שלום רב, יש לי בת זוג כבר שנתיים. מאז ומעולם היא לא אהבה סקס, אבל לאחרונה אנו שוכבים רק אחת לשבועיים. היא טוענת שאין לה מה לעשות ואין לה חשק מיני והיא לא רוצה או מרגישה שהיא צריכה טיפול. לי זה מאוד קשה, מאחר שאני מאוד אוהב סקס. מה עלי לעשות? לגמור? לבגוד? למות? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• היי דרור

מורן זיו-אש
    08/12/2008

המצב אותו אתה מתאר אכן מעורר תסכול כי צורך בסיסי שלך, אשר אמור להיות מסופק ע"י בת זוגתך, לא בא על סיפוקו. קצת חסר לי מידע על הקשר שלכם ועל משך הבעיה. לעיתים חוסר חשק נוצר בעקבות שינוי או בעיה הורמולניים (שווה לבדוק אצל רופא), לחץ בחיים, דיכאון ועוד.
    אני מציעה לך לנסות לשוחח איתה על הנושא מהצד שלה, מה קרה בזמן האחרון, איך היא מסבירה את השינוי, מה קרה לאחרונה בחייה שאולי עלול היה להשפיע, האם יש משהו שאתה יכול לעשות על מנת לעזור וכו'. היה קשוב אליה ואל תשובותיה, אולי תמצאו פתרון יחד. האחריות כאן היא גם עליך, כלומר, לא מספיק לומר "אני לא מסופק - תפתרי את הבעיה" כי אולי אתה חלק מהבעיה...
    אם לא תצליחו לבד, תוכל להציע לה לפנות יחד לאיש מקצוע (רופא, טיפול זוגי) ולבדוק את הנושא.

בהצלחה
    מורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה