פרידה קצרה ושאלון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרידה קצרה ושאלון
    איילת לחמי
    19/07/2007

שלום לכולן

בשבועיים הבאים העדר מהפורום בשל נסיעת עבודה למפגשי קבוצות דיון דו לאומיים.
    בינתיים אני שולחת שוב את הקישור לשאלון המחקר שלי על יחסים בין המינים למי מיכן שרוצה לענות עלייו ולשלוח אותו לחברים וחברות

[a href=http://www.formlogix.com/Manager/UserForm18099.aspx?Param=VXNlcklkPTE4MDk5LkZvcm1JZD0xMi5Sb3dJRD0tMS5BcHBOYW1lPUFwcC5Gb3JtTmFtZT1vcGVuX21hbi5RdWlja0xpbmtJRD0tMQ%3d%3d id=link]שאלון גברים[/a]

[a href=http://www.formlogix.com/Manager/UserForm18099.aspx?Param=VXNlcklkPTE4MDk5LkZvcm1JZD01LlJvd0lEPS0xLkFwcE5hbWU9QXBwLkZvcm1OYW1lPW9wZW5fd29tYW4uUXVpY2tMaW5rSUQ9LTE%3d id=link]שאלון נשים[/a]
    שיהיו לכולנו שבועיים נפלאים מלאים בתקשורת חיובית ומפרגנת

איילת לחמי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרידה קצרה ושאלון

הוספת תגובה

• עניתי על השאלון

אני
    19/07/2007

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

איילת לחמי
    19/07/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צאתך לשלום ושובך בשלום

איילת פדה
    20/07/2007

איילת יקרה,
    טוסי לך בדרכך להמשך תרומה חברתית מבורכת,
    כולנו מצפות לשובך כאן.
    גם אני עניתי על השאלון - וחייבת לציין שמעבר לכך שהוא ממוקד ומעניין - ותורם למחקר החברתי,
    יש לו תרומה רבה גם למשיב - בהעלאת המודעות למהי הטרדה מינית.

מאז שעניתי על השאלון אני הרבה יותר מודעת לסביבה בהקשר זה, הן כאישה והן כיועצת בארגונים.

כבר מתגעגעת,
    :)
    איילת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה