שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    מאי
    15/12/2008

אני רוצה לדעת בכלליות אם אפשר..איך לגרום למישהו שרק הכרת להתאהב בך? אני יודעת שהוא כן מעוניין אבל אמא שלי תמיד היתה אומרת לי שאני תמיד אדאג שהגבר שלי יאהב אותי יותר מאשר שאני אוהב אותו..אז איך עושים את זה? זה נראה לי לפעמים דבר שקשה לעשות כי כשאכפת לך מהגבר שלך אז אוטומטית ההתנהגות הופכת לפחות טבעית ופחות משוחררת.. בקיצור אני ממש רוצה לדעת איך לגרום לו להתעניין יותר..ההבדל בינינו הוא 8 שנים..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• היי מאי

מורן זיו-אש
    16/12/2008

את בעצם שואלת האם יש נוסחה לפיה ניתן לגרום לגבר להתאהב בך... התשובה היא לא. התאהבות מתרחשת באופן טבעי כאשר מתקיים צירוף של מספר גורמים יחד: משיכה פיסית, משיכה איטלקטואלית, כימיה ועוד. על רוב הגורמים הללו אין לנו שליטה.
    אנני יודעת למה אימך מתכוונת אך המלצתי היא שתהיי את באופן הכי טבעי שאת יכולה ודברים יקרו מעצמם. זכרי, אם לא יתפתח רומן, כנראה שזה לא היה אמור להיות...

שיהיה בהצלחה!
    מורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה