התקשורת שלי עם בחורים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התקשורת שלי עם בחורים
    חסוי
    30/12/2008

שלום אני בחורה יפה, אומרים לי שאני עדינה חמודה.. ואיך זה שאין לי חבר? שואלים אותי את זה מלא. ואני חושבת שהבעיה שלי היא התקשורת איתם.. לא היה לי מישהו רציני אף פעם כשאני יוצאת לדייטים אני פשוט ביישנית, לפעמים אני חושבת שאולי אני לא מראה מספיק התעניינות בהם.. כי מה שקורה פתאום ביום אחד נפסק הקשר אשמח לדעת מה את חושבת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התקשורת שלי עם בחורים

הוספת תגובה

• שלום לך

מורן זיו-אש
    30/12/2008

היי
    לא כתבת מספיק פרטים על עצמך, לכן אענה לך באופן כללי.
    אני עוסקת בעיקר באימון ליצירת זוגיות ואני חייבת לומר לך שאני פוגשת הרבה בחורות יפות, אינטיליגנטיות, עדינות ופשוט נפלאות שאינן מצליחות למצוא זוגיות. בדרך כלל יש לבחורות אלו דפוסי התנהגות או דפוסים רגשיים לא מקדמים אשר פוגעים בהן. לפעמים ניתן אף להבחין שכל הקשרים נראים אותו דבר, לדוגמא: בחורה שאף פעם אינה "מצליחה" להגיע לדייט שני או בחורה שבתחילת קשר הגברים מתלהבים מאוד ולאחר מספר פגישות עוזבים וכד'.

כל הכבוד לך על המודעות העצמית ועל הנכונות למצוא את החלקים שאת אחראית עליהם!
    אני ממליצה לך לפנות לאימון על מנת לעבוד על כך לעומק ולהגיע לתוצאות.

בהצלחה
    מורן
    052-4403185

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחמודה ועדינה

אביטל שטרית
    31/12/2008

חמודה ועדינה יקרה, קשה לי לענות לך כי כמעט ולא סיפרת דבר על עצמך, ראשית כיתבי לי מהו גילך? היכן לפי דעתך נתקעים הקשריםואשמח לענות לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה