בלתי נסבל דחוףףףףףףףףףףףףףף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בלתי נסבל דחוףףףףףףףףףףףףףף
    עדנה
    23/07/2007

אני רוצה לציין שהעובדת שיובת לצידי בחדר צועקת במשך כל היום מאחר ויש לה קול צעקני וגבוהה
    גם בשיחות טלפון היא צועקת וזה פשוט בלתי נסבל
    אני נאלצת לצאת מהחדר לפרקי זמן וחוזרת לחדר ושוב נאלצת לצאת
    אני ממש סובלת מכאבי ראש כל יום אגב גם את הרדיו היא מפעילה בווליום
    אני חוששת להעיר לה שמא תחשוב שבגלל שלא קבלתי את החדר אני מנסה אולי להקניט אבל ממש לא
    כל חברותיה באות אליה לחדר יושבות במפגש על אבטי וצועקות וצוחקות פשוט נורא
    אני לא יודעת מה לעשות אין לי עיניין לפנות לבוס כי חוששת ממנה וגם ממנו שיחשוב שאני מנסה להשמיף
    אנא מה הצעתך עבורי מבלי לפנות אליהם?
    דחוף דחוף דחוף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לחלק חיוכים של אושר בבוקר עגום...

קרן היבש
    24/07/2007

היי שרונה,
    אני מצטרפת קצת באיחור לתכתובת המעניינת שלך ושל שתי האיילות. קודם כל חשוב לי להודות לך על החשיפה, השיתוף, והפירגון ולהוסיף כי 2 האיילות לא יוכלו להתפנות ביומיים הקרובים ולכן, בתיאום עימן - אני נכנסת לתמונה.
    לעיתים זה לא רע לקבל דיעה נוספת, ממישהו אובייקטיבי, שפחות מעורב בפרטים ופחות מעורב ריגשית בנושא...אז הנני כאן, להאיר לך נק' השקפה נוספת על הדברים.
    שרונה- אימצת באופן מקסים את שפת המלכות עליה המליצה איילת פדה, ולאחר קריאה מאוד מעמיקה של כל התכתובות- אני מרגישה שעשית דרך משמעותית. משהו קרה ביומיים האחרונים שגרם לך לשגת...נראה לי שהקושי שפגשת בבוקר יום האתמול (הוא לא אמר בוקר טוב....) גרם לך ל"ריגרסיה" בדרך המלכות שלך. תזכרי שרונה- אם את מלכה- אף אחד לא יכול לקחת לך את הכתר....מלכה לא מחכה שיגידו לה בוקר טוב. מלכה מברכת את הסובבים אותה, מחייכת, שמחה, מאמינה בעצמה....יוזמת מגע של אושר עם העולם החיצון. הייתכן שהבוס שלך חווה בוקר קשה עם אשתו? אולי הבוס שלו צעק עליו כל הדרך ולכן הגיע מצוברח למשרד? אולי הוא פשוט טרוד בדברים שאינם קשורים אלייך? אולי הוא מחכה לחיוך שלך כי הוא מרגיש לא בנוח בגלל כל מה שקרה עם החדר? אולי פשוט לא נעים לו ממך? מבטיחה לך שאם תברכי אותו (או את השכנות הרעשניות שלך) בברכת בוקר טוב מלווה בחיוך גדול- תהני מתגובה דומה.
    אתן לך דוגמא- כאשר את נוהגת ברכב (יש לך רשיון?) ומנסה לעבור נתיב- את יכולה להידחף ולקלל את אלה שלא נותנים לך להיכנס או לחייך ולקרוץ לנהג שבנתיב הסמוך ולסמן לו עם היד שאת מבקשת להיכנס- אין מצב שהוא לא ייתן לך! אין מצב! אז בואי נתרגל כבר מחר בבוקר- כנסי למשרד , "תלבשי" חיוך גדול, תברכי בבוקר טוב, ותראי מה התגובות....אח"כ, מאוחר יותר, את מוזמנת להיכנס לשכנתך הרעשנית, ובחיוך גדול לבקש ממנה- להיות מעט יותר בשקט....אני בטוחה שהיא תשיב לך בחיוך. מה דעתך? זה יכול לעבוד? בהצלחה, קרן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה