שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    זיוה
    07/01/2009

לפני יותר משנה וחצי נפרדנו אני וה- ex שלי בנסיבות שלא מרצונינו. פערי דת הפרידו בניינו. (אני יהודיה והוא לא) הכרתי אותו בצבא, התאהבנו והייתה לנו אהבה שאין לי לתאר אותה במילים כמה הייתה יפה ועצומה והתחושה שנשארה בי לאחר הפרידה היא- אהבה כזו זה פעם אחת בחיים.(היינו יחד קצת יותר משנה וחצי) מאז הפרידה יצאתי למספר דייטים ואף הייתי קצת בקשרים ( לא יותר משבועיים שלושה) וזהו, אינני מוצאת את עצמי. אף אחד לא מגיע לרמה שלו בעייניי. אני מנסה לתת צ´אנסים אך ללא צלחה. אני פוחדת שלעולם לא אמצא משהו ברמה שחוויתי. אני בוכה כמעט כל יום , הוא בא לי הרבה בחלומות, אני רואה אותו בדמיוני המון . חוששת שזה משגע אותי. אני נלחמת בזה יום יום לא לתת לזה לשגע אותי. אך עדיין פוחדת. מה לעשות? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שלום לך

מורן זיו-אש
    07/01/2009

זיווה יקירתי,
    אכן סיפור עצוב, זה קשה כשבני זוג נאלצים להיפרד שלא מרצונם.
    שיקום לאחר פרידה מבן הזוג הוא תהליך של איבוד אבדן. נהוג לחלק את התהליך למספר שלבים ביניהם: הכחשה, עצב, כעס ועוד. כיום ידוע שאין אדם שחווה זאת באופן דומה, ולא ניתן לקבוע כמה זמן דרוש על מנת לעבור שלב או את כל התהליך, אצל כל אחד זה אינדיבידואלי.
    הרבה מהמתאמנות שמגיעות אלי, מגיעות בשלבים שונים לאחר פרידה מבן הזוג וניתן להתאמן על פרידה מעצימה ומחזקת ויצירת זוגיות חדשה. עם זאת, אני קולטת מדבריך הרבה עצב וייאוש. אני מבינה שאת בוכה הרבה והבחור מעסיק אותך רוב שעות היום. חסר מידע על מנת לאבחן באופן מובהק, אבל אני ממליצה לך בחום לפנות לייעוץ מפני שאני חוששת שאולי את חווה דיכאון.

בהצלחה!
    מורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה