מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גננת לפעוטותאור18/01/2009
שלום רב , שאלתי אולי שונה אך אשמח להתייחסותכן, אני גננת במקצועי ,עסקתי בכך כשנתיים . אני מאד אוהבת את הפעוטות אולם מתבישת לעבוד עם קבוצת גיל זו כיוון שאני מרגישה שבחברה מזלזלים וש"גן הוא בייבי סיטר"ואני מאד חושבת ויודעת כמה גיל זה חשוב , אך בוחרת שלא לעסוק בכך למרות אהבתי הרבה לקטנטנים אלו כיוון שה"אגו"נפגע כשאני נתקלת בתגובות החברה. איך עליי להתמודד ?יותר נכון הבעיה היא אצלי ואיך אוכל להתמודד לדעתכן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגננת
מורן זיו-אש19/01/2009גננת יקרה,
השאלה היא מה את חושבת על המקצוע הזה? האם את גאה בו? האם אהבת לקום בבוקר וללכת לעבודה? חשבי: מדוע בחרת בו? מה את אוהבת בו? האם נתן לך אנרגיה חיובית? האם את מאמינה במקצוע הזה?
בכל תחום בחיים ובכל מצב, חשוב להבין מה מתאים לנו, מה אנחנו רוצים. זה המפתח כי כאשר אנחנו יודעים מה טוב לנו, אנחנו מפסיקים לשמוע "רעשים" מהסביבה. את צדקת כשכתבת שזה אצלך, אך לא הבעיה אצלך אלא הפתרון לבעיה.
אני מכירה אנשים שמזלזלים ברופאים, בעורכי דין וגם בעיסוק שלי... אין לזה סוף, בכל עיסוק שתבחרי תמיד יהיו "נשמות טהורות" שישמחו "לחלק מחמאות". עליך לפתח עמוד שדרה חזק ויציב שישמש לך משענת ברגעים בהם תעמדי מול ביקורת.
מאחלת לך הרבה הצלחה!
מורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגננת המתלבטת
אביטל שטרית22/01/2009פעוטות הם דור העתיד, התשתית לחינוך ולהמשכיות מתחילה בפעוטות ,אז אל לך לחוש רגשי נחיתות בבחירתך. הצלחה מקצועית טמונה ביכולת להיות טובה ומובילה במה שאת בוחרת לעשות . יש רופאים טובים ויש סנדלרים כלפי הרופאים הטובים אנו מלאי הערכה כנ"ל לגבי הגננות המרשימות . את יכולה לעבוד בעבודה שאת פחות אוהבת ולהיות ביננוית,או לעבוד עם הגלאים שאת אוהבת , מתחברת ,לתת את הנשמה ( קשה לעשות את זה עם גילאים שאנחנו פחות אוהבים) ולהיות גננת מצטיינת שתזכה להערכה מסביבתה. ואני כותבתזאת מנסיון היות ובכובע אחר שלי יש לי חברה הנקראת תנועה חכמה ובא אני עובדת עם ילדים נוער ואפילו פעוטות,וזוכה לראות ברכה סיפוק וכבוד בעמלי.
בהצלחה גננת יקרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)