גננת לפעוטות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גננת לפעוטות
    אור
    18/01/2009

שלום רב , שאלתי אולי שונה אך אשמח להתייחסותכן, אני גננת במקצועי ,עסקתי בכך כשנתיים . אני מאד אוהבת את הפעוטות אולם מתבישת לעבוד עם קבוצת גיל זו כיוון שאני מרגישה שבחברה מזלזלים וש"גן הוא בייבי סיטר"ואני מאד חושבת ויודעת כמה גיל זה חשוב , אך בוחרת שלא לעסוק בכך למרות אהבתי הרבה לקטנטנים אלו כיוון שה"אגו"נפגע כשאני נתקלת בתגובות החברה. איך עליי להתמודד ?יותר נכון הבעיה היא אצלי ואיך אוכל להתמודד לדעתכן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גננת לפעוטות

הוספת תגובה

• לגננת

מורן זיו-אש
    19/01/2009

גננת יקרה,
    השאלה היא מה את חושבת על המקצוע הזה? האם את גאה בו? האם אהבת לקום בבוקר וללכת לעבודה? חשבי: מדוע בחרת בו? מה את אוהבת בו? האם נתן לך אנרגיה חיובית? האם את מאמינה במקצוע הזה?
    בכל תחום בחיים ובכל מצב, חשוב להבין מה מתאים לנו, מה אנחנו רוצים. זה המפתח כי כאשר אנחנו יודעים מה טוב לנו, אנחנו מפסיקים לשמוע "רעשים" מהסביבה. את צדקת כשכתבת שזה אצלך, אך לא הבעיה אצלך אלא הפתרון לבעיה.
    אני מכירה אנשים שמזלזלים ברופאים, בעורכי דין וגם בעיסוק שלי... אין לזה סוף, בכל עיסוק שתבחרי תמיד יהיו "נשמות טהורות" שישמחו "לחלק מחמאות". עליך לפתח עמוד שדרה חזק ויציב שישמש לך משענת ברגעים בהם תעמדי מול ביקורת.

מאחלת לך הרבה הצלחה!

מורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגננת המתלבטת

אביטל שטרית
    22/01/2009

פעוטות הם דור העתיד, התשתית לחינוך ולהמשכיות מתחילה בפעוטות ,אז אל לך לחוש רגשי נחיתות בבחירתך. הצלחה מקצועית טמונה ביכולת להיות טובה ומובילה במה שאת בוחרת לעשות . יש רופאים טובים ויש סנדלרים כלפי הרופאים הטובים אנו מלאי הערכה כנ"ל לגבי הגננות המרשימות . את יכולה לעבוד בעבודה שאת פחות אוהבת ולהיות ביננוית,או לעבוד עם הגלאים שאת אוהבת , מתחברת ,לתת את הנשמה ( קשה לעשות את זה עם גילאים שאנחנו פחות אוהבים) ולהיות גננת מצטיינת שתזכה להערכה מסביבתה. ואני כותבתזאת מנסיון היות ובכובע אחר שלי יש לי חברה הנקראת תנועה חכמה ובא אני עובדת עם ילדים נוער ואפילו פעוטות,וזוכה לראות ברכה סיפוק וכבוד בעמלי.
    בהצלחה גננת יקרה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה