מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הרבה שאלות ו-0 תשובותמורן26/07/2007
יש לי כל כך הרבה שאלות כל כך הרבה דברים על הלב...
אין לי למי לפנות אפילו חברות לא יכולות לעזור...
אחד הדברים הפחות חשובים...
זה התזונה שלי....יוצא שאני כמעט לא אוכלת ביום..כל בוקר אני פותחת עם קורנפלקס ונס ובמשך היום אני כמעט לא אוכלת.....
לפעמים בשעה 12 1 אני מכינה לעצמי לאכול מהשהו קל טוסט ואתמול אכלתי צ'יפס וזהו...
אבל היום קמתי בכאבי ראש חזקים,בנוסף לא ישנתי כל הלילה,ופשוט לא היה לי חשק לאכול כלום...
אני לא יודעת מה יש לי....
עזרו לי בבקשה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מורן
איילת פדה27/07/2007הי מורן
אני כל כך מבינה לליבך!
הדברים שאת מתמודדת איתם הם מאוד לא פשוטים, ואני רואה שאת מוצפת בהרבה שאלות
וביחד עם זה יש לך קושי לישון וכאבי ראש...
מה הפלא שאין לך חשק לאכול כלום.
אני מבינה שאת לא יכולה להעזר בחברותיך כרגע,
האם יש לך מישהו במשפחה שאת יכולה לפנות אליו?
האם את יכולה, בנוסף, לספר לי קצת יותר עליך - מי את, מה את אוהבת, בת כמה את.
ובעיקר למה את כל כך מוטרדת ועצובה?
אני אנסה במקביל לראות היכן עוד נשים מקצועיות בתחום שלי, שיוכלו לייעץ לך ביחד איתי.
ובינתיים רוצה לומר לך שיש לך שם מקסים.
יש בו שילוב של כמה אותיות מאוד חשובות, שמרכיבות גם את המילים נר וגם רום.
הנר שבך מאיר את סביבתך, ויכול לרומם אותה. יש בך משהו אצילי ורם.
אך הנר הזה שלך גם עשוי להיות חלש ולהיכבות בקלות, ולכן עשית טוב מאוד שפנית אלינו.
תחזרי אלי ונתקדם משם.
אני אכנס שוב לפורום ב- 16:30, כדי לחפש את תשובתך.
ובינתיים חשוב לי שתהיי חזקה, לכן אם תרגישי שאת יכולה לאכול משהו קל, כדי להעביר את כאבי הראש ולהתחזק, תנסי לעשות זאת.
באהבה
איילת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאחת שאכפת
לאחת שאכפת31/07/2007מורן מותק, תפסיקי אם זה .. תסתכלי אל עצמך במראה ות'גידי לעצמך שאת יפה כמו שאת ושתדיעי שכולנו כאן אוהבות אותך כמו שאת כמובן עדיף לשים לך שיר ברקע ..
כי לי נדמה שאת קצת בתקופה כנראה לא נחמדה אבל אל תדאגי זה יעבור תעשי דברים שאת אוהבת ....
תנסי לפתור את מה מקור החולשה ולא את התוצאה שהיא חוסרת תאבון..
נ.ב.
תלכי למסעדה שאת אוהבת לאכול שם , פנקי את עצמך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכפתניקית
איילת פדה31/07/2007לאכפתניקית שלנו
נעים לקרוא את תגובתך,
אשמח לראות אותך כאן יותר.
איילת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)