תגובתה של קרן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובתה של קרן
    שרונה
    29/07/2007

תגובתה של קרן היתה מצויינת והיא בהחלט נתנה מעצמה עבורי
    ואני מוקירה זאת
    לעצם הבעיה הכאובה אני כבר ויתרתי על הרעיון להמשיך להילחם אבל יחד עם זאת
    זה לא אומר שזה לא כואב לי הנושא הזה
    העוול הנוראי שנגרם לי הוא לאין ערוך במיוחד כשאני רואה שאותה עובדת לא שוהה בחדר כמעט ורוב זמנה היא מתעסקת בטריקת דלתות
    אני שואלת את עצמי מה זה צריך להיות?
    האם אין גורם נורמלי שיבין שהמצב הזה אינו תקין?
    הבוס החליט את מה שהחליט אבל האם הוא בדק שזה בסדר ולי נעים או לא ?
    מצידו כנראה שלאחרים זה יהיה איך שזה נראה העיקר שלו יש לישכה
    מסתבר שלהיות רעים יותר משתלם וכנראה אתחיל להיות יותר אגרסיבית ותוקפנית כלפי הזולת והאמיני לי יותר אהיה מוערכת ואקבל פחות לא ויותר כן
    מסקרים אגב אנשים שהם מצפוניים ורגישים כלפי אחרים "נדפקים "

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תגובתה של קרן

הוספת תגובה

• כמה שאת מקסימה....

קרן היבש
    29/07/2007

שרונה היקרה, שמחה שהגבת לתגובתי ומוסיפה כמה מילים משלי לדיאלוג המקסים שמתנהל בינך לבין איילת. לקבל ייעוץ מכמה אנשים בו זמנית זה לא אידיאלי, אך בכל זאת חשוב לי להגיד לך דבר חשוב, גם אם זה ישמע מעט ביקורתי ( מרשה לי, נכון?). אני מעט מבולבלת, מדברייך הרשומים עולה כי החלטת להפסיק להילחם, למצוא את האושר, לחייך לעולם...להיות מלכה...ויחד עם זאת- בין השורות ניכר הסבל שאת עדיין חווה....כפי שאני רואה את זה- להפסיק להילחם משמעותו- להניח לדברים, לקבל אותם, לנסות להנות ולחיות בשלמות על אף האילוצים שהסביבה מייצרת עבורך.... להיות אגרסיבית ותוקפנית זה להילחם- מה דעתך להניח בצד את המלחמות ולהשיב בשלום? ניסית לעשות את מה שהצעתי לך? נסי וספרי על הרגשתך....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה