שלום לכולם !

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום לכולם !
    ליה
    04/02/2009

הבעיה שלי היא (נראה לי כמו של כולם) מה מתאים לי ללמוד ? כל מי שמכיר אותי אומר,לכי ללמוד הוראה לגיל הרך זה מתאים לך בול.לא מבינה איך בדיוק אהיה מורה אם יש לי פחד קהל? :) מצד אחד אני רוצה ללמוד,ומצד שני אני לא אוהבת את הרעיון,גם כי אני לא יודעת מה מתאים לי וגם כי אני לא הכי מתה על לימודים. :) מצד אחד אני רוצה לעבוד בעבודה קבועה ומסודרת,ומצד שני לא בא לי להיות פקידה כל החיים. כן,אני מבולבלת ומבלבלת,לכן אשמח לכל תשובה שהיא. 'ולכי עם הלב/תלמדי מה שאת אוהבת' זו לא תשובה.את זה אני שומעת כל חיי והאמינו לי שאם היה לי שמץ של כיוון לא הייתי משגעת גם אתכן ;) אשמח לתשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום לכולם !

הוספת תגובה

• למירב

מורן זיו-אש
    04/02/2009

שלום לך,
    את מתארת נפלא את הבלבול שצעירים רבים חווים כאשר הם עומדים בפני בחירה מקצועית.
    מאוד קשה לענות לך תשובה מקיפה ומספקת עם הפרטים המעטים שציינת, אך בכל זאת:
    חשבי על הנושא כאילו אין לך מגבלות ונסי לדמיין את עצמך בעוד 5 שנים- במה את עובדת, איך את מרגישה בעבודה, אילו כישרונות ויכולות את מביאה לידי ביטוי. ערכי שיחות עם קרוביך ובדקי מה הם חושבים שמתאים לך, במה את טובה. חשבי מה מספק וממלא אותך ומה את אוהבת לעשות. במילים אחרות, ערכי עבודת מחקר על עצמך, אספי "חומר" ומידע לגבי מי את ומה עושה לך טוב. אני מאמינה שכשיהיה ברשותך את הידע את תדעי לבד במה לבחור.

בהצלחה!
    מורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה