שאלה למנהלות הפורום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה למנהלות הפורום
    אני
    13/02/2009

בעיטה בביצים יכולה להבריח תוקף?. שמעתן לפחות על מקרה אחד שזה עבד?. אתם תנסו לבעוט לביצים, אם יתקפו אתכן?.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה למנהלות הפורום

הוספת תגובה

• היי טלי

מורן זיו-אש
    15/02/2009

כאשר בני אדם נמצאים במצב של איום, פיזי, רגשי או אחר הם מגיבים בשני אופנים, בריחה או לחימה. בחירת אופן התגובה אינו קבוע ומשתנה על פי הסיטואציה. זהו אלמנט הישרדותי. לשאלתך, אני שמעתי על מקרים שתוקף ברח בעקבות צעקות או התנהגות שמאופיינת בהתנגדות (לחימה) אך אין לי עבורך סיפור ספציפי.
    לשאלתך האם אני אגיב כך, אינני יודעת, אני מניחה שזה תלוי בנסיבות.
    בכל מקרה, אני מציעה לכל הבחורות שחוששות והנושא מטריד אותן, לקחת קורס בהגנה עצמית על מנת להעלות את הביטחון האישי.

בהצלחה!
    מורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עני לי שוב בבקשה. לא הבנתי אותך.

אני
    15/02/2009

כלומר, ברור שזה תלוי בנסיבות, ואת לא יכולה לדעת מה היית עושה. אבל, וזאת השאלה שלי בעצם: אם כבר היית בועטת בביצים של התוקף, זה באמת היה מכאיב לו?. הביצים מספיק רגישות?. מקווה שהבהרתי את עצמי הפעם. מחכה לתשובה, למרות שאולי לא נעים לך לענות על הנושא הזה. ערב טוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טלי

מורן זיו-אש
    16/02/2009

שלום שוב,
    ממה שאני יודעת חבלה באיזור זה של גוף הגבר כואבת, האיזור הוא איזור מאוד רגיש.
    אבל, אינני גבר, ולא למדתי אנטומיה כך שתשובתי אינה מקצועית... :)

מקווה שתשובתי מספקת
    מורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הייי

משהי:)
    19/02/2009

זה נורא כואב לבנים וזה מחליש אותם מאוד... אני מכירה מישהו, שהבעיטה הכי קטנה גורמת לו לכאבים למשך שעה שלמה..... זו הגנה עצמית מצויינת לבנות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה