מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה למנהלות הפורוםאני13/02/2009
בעיטה בביצים יכולה להבריח תוקף?. שמעתן לפחות על מקרה אחד שזה עבד?. אתם תנסו לבעוט לביצים, אם יתקפו אתכן?.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי טלי
מורן זיו-אש15/02/2009כאשר בני אדם נמצאים במצב של איום, פיזי, רגשי או אחר הם מגיבים בשני אופנים, בריחה או לחימה. בחירת אופן התגובה אינו קבוע ומשתנה על פי הסיטואציה. זהו אלמנט הישרדותי. לשאלתך, אני שמעתי על מקרים שתוקף ברח בעקבות צעקות או התנהגות שמאופיינת בהתנגדות (לחימה) אך אין לי עבורך סיפור ספציפי.
לשאלתך האם אני אגיב כך, אינני יודעת, אני מניחה שזה תלוי בנסיבות.
בכל מקרה, אני מציעה לכל הבחורות שחוששות והנושא מטריד אותן, לקחת קורס בהגנה עצמית על מנת להעלות את הביטחון האישי.
בהצלחה!
מורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעני לי שוב בבקשה. לא הבנתי אותך.
אני15/02/2009כלומר, ברור שזה תלוי בנסיבות, ואת לא יכולה לדעת מה היית עושה. אבל, וזאת השאלה שלי בעצם: אם כבר היית בועטת בביצים של התוקף, זה באמת היה מכאיב לו?. הביצים מספיק רגישות?. מקווה שהבהרתי את עצמי הפעם. מחכה לתשובה, למרות שאולי לא נעים לך לענות על הנושא הזה. ערב טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטלי
מורן זיו-אש16/02/2009שלום שוב,
ממה שאני יודעת חבלה באיזור זה של גוף הגבר כואבת, האיזור הוא איזור מאוד רגיש.
אבל, אינני גבר, ולא למדתי אנטומיה כך שתשובתי אינה מקצועית... :)
מקווה שתשובתי מספקת
מורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייי
משהי:)19/02/2009זה נורא כואב לבנים וזה מחליש אותם מאוד... אני מכירה מישהו, שהבעיטה הכי קטנה גורמת לו לכאבים למשך שעה שלמה..... זו הגנה עצמית מצויינת לבנות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)