לכל הבנים...(גם בנות אפשר..)

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לכל הבנים...(גם בנות אפשר..)
    משהי:)
    19/02/2009

בנים אוהבים פריקיות???????? אני פריקית ואני מרגישה שלא אוהבים את זה..... האמת שלא תיכננתי להיות פריקית... אבל אני פשוט שונאת להיות דומה לבנות אחרות...... חוץ מיזה שכל פעם שבנות ניבהלות אני אף פעם לא ניבהלת מכלום... ואני לא מיתרגשת משום כאבים פיזיים... בקיצור אני חזקה, ואולי בנים אוהבים בנות חלשות ותמימות..??? יש רק כמה דברים ששוברים אותי לגמרי... אבל ממש קצת דברים. את בבקשה תענו לי... זה חשוב לי לדעת מה בנים חושבים עלי..... וחשוב לציין, שאני לא מהפריקיות הגבריות.... אני מרבה לשים חצאיות מיני, ואני אלופה באיפור... אאאהה!!!! ועוד משו: יש לי שיער אדום סגול כהה חלק ופוני..... האם ניראה לכם שזה יפה???? תודה מראש.. יולי. א :]]]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לכל הבנים...(גם בנות אפשר..)

הוספת תגובה

• שלום לך

מורן זיו-אש
    24/02/2009

את שואלת האם בנים אוהבים "פריקיות" ובין מילותיך אני שומעת שאת שואלת בעצם האם בנים אוהבים בחורה יוצאת דופן, מיוחדת ויחודית עם חשיבה שונה. אני מאמינה שכמו בכל תחום התשובה משתנה על פי טעמו של האדם.

בהצלחה
    מורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, מורן.. :)

28/02/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח אם יהיו עוד תגובות:]]

28/02/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בטח שאוהבים תלוי בבן אדם עצמו

f
    04/03/2009

אני למשל אוהב בנות חזקות ופרועות ולא כמו רוב הבנות,זה הכל פשוט עניין של טעם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה