מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בושם אישימיכלולי22/02/2009
מה יכול יותר להעצים משבעלך נותן לך ליומולדת בושם הוא רקח אישית עבורך.. איפשהו בחו"ל??!!!!!! הלוואי ויכולתי לחוש כזו תחושה או לחוות כזאת העצמה, לי זה לא קרה אישית אבל שמעתי על הגבר הזה.. הלוואי על כולנו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיפור נחמד שמעתי עליו, אבל...
אלינור22/02/2009סיפור מעצים??? מילא. אם אני הייתי יוזמת את זה, נניח. הולכת ונוסעת וחוקרת ומתייעצת ובוחרת ומרכיבה ויוצאת עם מתנת המתנות, אז כן הייתי מרגישה מועצמת. אבל אם הייתי רק מקבלת בושם כזה הייתי מרגישה אהובה, אבל לא מועצמת. מה לעשות, ככה אני בנויה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני איתך במאה אחוז
ורד03/03/2009אני גם מחפשת גבר כזה.. שמתי לעצמי מטרה למצוא גבר שיכין לי בושם או לפחות ידאג למצוא לי אחד כזה אם יש איפשהו.. מצידי יסע לאיטיליה או יצלצל לבעל הזה להתחנן :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
לילך08/03/2009יש לי חברה שהחליטה שהיא תמצא בעל עשיר, כזה שיוכל לתת לה כל מה שתרצה אי פעם בלי לחסוך עליה. (יש גם כאלו..) אז היא התחילה להסתובב בחוגים הגבוהים, יוצאת לכל מיני ארועים של עשירים ומתערבבת עם כל המי ומי, בקיצור היא שמעה על הבושם הזה והחליטה שהגבר שימצא לה את הבושם הזה היא תתחתן איתו!!! אמרתי לה שהיא חייה בסרט אבל שיהיה לה לבריאות!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדי, אתן לא רציניות!
רווית15/03/2009אני בעד להפוך את הקערה על פיה. אני רוצה להיות זאת שתכין את הבושם המיוחד לאיש שאני אוהבת. למה לא? הפוך על הפוך. ואני מכירה את הבושם שאתן מדברות עליו ואני יודעת מי זה הפלסטיקאי שהכין אותו. אבל לפי איך שאתן מדברות כאן נראה לי שזה יצא מפרופורציות. אנשים איבדו את הצפון אם תשאלו אותי. כולה בושם. דהההה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)