מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה דחופה ובבקשה תענו לי ..קורן04/03/2009
אני כימעט בת 15 וישלי חבר שמעוניין שנקיים יחסי מין ואני נורא חוששת . הוא טוען שכאשר נשתמש בקונדום הכי בטוח שיש לדבריו שומדבר לא יתרחש , הכוונה להריון או מחלות ואני נורא חוששת מהריון והשאלה שלי זה אם אפשר לסמוך על קונדום בלבד ? כי אני לא יכולה לממן גלולות או פוסטינור ובטח שלא ללכת לרופא , אני לא רוצה שההורים יגלו ... אז בבקשה .. האם קונדום מספיק ? תודה , קורן .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קודם כל גלולות זולות ולא מצריכות
f07/03/2009ידיעה של ההורים ובהחלט אפשר להסתמך על קונדום במיוחד אם שמים אותו כמו שצריך. אין לך מה לחשוש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משהו קטן
קורן07/03/2009לאחר שהבנתי שקונדום אכן מספיק אם שמים אותו נכון ובצורה בטוחה , חבר שלי הסביר לי על קונדומים שהם בטוחים במיוחד ב98% מהמקרים , האם אפשר לסמוך על סוג זה ? והאם נשים 2 קונדומים זה יהיה בטוח אף יותר ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי קורן
מורן זיו-אש08/03/2009שלום קורן,
לעיתים, לפני קיום יחסי מין בפעם הראשונה מתעוררות שאלות רבות. אני ממליצה לך לקבוע תור לרופאת נשים (הוריך לא צריכים לדעת זאת), את יכולה גם להגיע עם החבר, ולקבל הדרכה לגבי אמצעי מניעה.
בהצלחה
מורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקורן
מורן23/03/2009לא כדאי לך בגיל כזה לקיים יחסי מין כי את עלולה להתחרט על זה ודרך אגב קונדום עלול להיקרע .יהיה לך את כל הזמן שבעולם תאמיני לי תשאלי את עצמך מה יצא לך מי זה זה רק יכול לגרום בעיות בגיל כזה צעיר אפילו אם את מוכנה לזה רצוי שלא כי בגיל מוקדם זה נזק לכל החיים ואם זה עוד בשבילו כדאי שתשכחי מהעניין כי זה הגוף שלך מקווה שעזרתי ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)