שאלה דחופה ובבקשה תענו לי ..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה ובבקשה תענו לי ..
    קורן
    04/03/2009

אני כימעט בת 15 וישלי חבר שמעוניין שנקיים יחסי מין ואני נורא חוששת . הוא טוען שכאשר נשתמש בקונדום הכי בטוח שיש לדבריו שומדבר לא יתרחש , הכוונה להריון או מחלות ואני נורא חוששת מהריון והשאלה שלי זה אם אפשר לסמוך על קונדום בלבד ? כי אני לא יכולה לממן גלולות או פוסטינור ובטח שלא ללכת לרופא , אני לא רוצה שההורים יגלו ... אז בבקשה .. האם קונדום מספיק ? תודה , קורן .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• קודם כל גלולות זולות ולא מצריכות

f
    07/03/2009

ידיעה של ההורים ובהחלט אפשר להסתמך על קונדום במיוחד אם שמים אותו כמו שצריך. אין לך מה לחשוש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד משהו קטן

קורן
    07/03/2009

לאחר שהבנתי שקונדום אכן מספיק אם שמים אותו נכון ובצורה בטוחה , חבר שלי הסביר לי על קונדומים שהם בטוחים במיוחד ב98% מהמקרים , האם אפשר לסמוך על סוג זה ? והאם נשים 2 קונדומים זה יהיה בטוח אף יותר ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי קורן

מורן זיו-אש
    08/03/2009

שלום קורן,
    לעיתים, לפני קיום יחסי מין בפעם הראשונה מתעוררות שאלות רבות. אני ממליצה לך לקבוע תור לרופאת נשים (הוריך לא צריכים לדעת זאת), את יכולה גם להגיע עם החבר, ולקבל הדרכה לגבי אמצעי מניעה.

בהצלחה
    מורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לקורן

מורן
    23/03/2009

לא כדאי לך בגיל כזה לקיים יחסי מין כי את עלולה להתחרט על זה ודרך אגב קונדום עלול להיקרע .יהיה לך את כל הזמן שבעולם תאמיני לי תשאלי את עצמך מה יצא לך מי זה זה רק יכול לגרום בעיות בגיל כזה צעיר אפילו אם את מוכנה לזה רצוי שלא כי בגיל מוקדם זה נזק לכל החיים ואם זה עוד בשבילו כדאי שתשכחי מהעניין כי זה הגוף שלך מקווה שעזרתי ...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה