מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איזו אישה להיותמור05/08/2007
אני מחפשת עבודה עכשיו ויש לי דילמה שהתחבטתי בה גם בעבודה הקודמת שלי, כשהייתי במגע עם לקוחות - איך להציג את עצמי. עבור נשים היום זאת בעיה, אם אני באה לבושה היטב, מאופרת, עם נעליים יפות וכ'ו, אני מרגישה שמתייחסים אלי בגלל המראה, ורק אחרי זה מקשיבים לדברים. אם אני באה לבושה רגיל - בלי איפור מיוחד, עם נעליים שאפשר לזוז איתן יותר משני צעדים, אני מצליחה להרשים אנשים רק אחרי מאמץ רב. לא בא לי להיות בובת ברבי, מצד שני, אם אני אשמור על העקרונות שלי, יהיה לי הרבה יותר קשה. יש מלחמה בין העקרונות שלי לשכר דירה... מבחינה רציונלית אני יודעת מה התשובה, אבל איך מתמודדים עם הכעס על העולם שגורם לי לוותר על עצמי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שפת גוף
איילת לחמי06/08/2007מור יקרה,
אני קוראת את פנייתך ומזדהה עם הנאמר בה מאוד. מצד אחד הרצון להיות את עצמך גם מבחינה חיצונית ומאידך להיות מותאמת לנורמות החברתיות שמכתיבות לנו הרבה מפעילויותינו היומיומיות ביותר. בפנייתך את גם כותבת שאת יודעת את התשובה הנכונה לפעולה- הייתי רוצה לדעת מהי לפי העיניים שלך בכדי שנוכל לזרום משם הלאה למעשה האינדווידואלי שלך.
יחד עם זאת אני מאמינה שרושם ראשוני הוא הרבה מעבר ללבוש - לטוב ולרע.
רושם ראשוני של אחר עלינו מושפע בעיקר משפת הגוף שלנו הקול והבעות הפנים שלנו.
אנו יכולו להשפיע על שפת הגוף שלננו באמצעות התפישה שלנו את עצמנו וגופנו
תארי לך יום שאת מרגישה בו עצובה או כועסת - כיצד זה יתבטא?
גבך יהיה שכוח, תנועותייך איטיות וקולך ללא הרבה התלהבות
מצד שני אם יהיה יום שיקרה בו דבר מאוד משמח שיביא אותך לשמחה והתלהבות גדולה- כיצד הדבר יתבטא? תנועות נמרצות הרבה חיוכים גב זקוף ועיניים קורנות.
לכן אני מאמינה שאת יכולה להישאר נאמנה לעצמך וללבוש שהולם אותך בכול מצב ואת הרושם הראשוני תעשי על ידי עבודה על עצמך לםני הראיון מגבי מה בדיוק את רוצה לבטא.
מה את אומרת?
כמו כן בכותרת שלך את כותבת "איזו אישה להיות"
בהצלחה,
איילת לחמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)