שאלה..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה..
    משהי:)
    15/03/2009

אני כל הזמן מדברת על זה שאני רוצה להיתאבד ליד חברה שלי.... כבר כמה פעמים ניסיתי להיתאסד. אני כל הזמן בדיכאון. יום אחד ישבתי מול בחור אחד בשיעור וגם חברה שלי ישבה איתנו. חברתי אמרה לי מול הבחור (אני מחבבת אותו) שנימאס לה מימני שאני כל הזמן בדיכאון ושאני סתם עושה את זה בישביל לימשוך צומי, הבחור הסכים איתה ושניהם היתחילו ליצעוק עלי. זה היה ממש לא נעים.. כי הכי קל זה לדבר ולישפוט אנשים ולומר שאני ילדה אגרסיבית!! אבל הם לא יודעים מה עברתי בחיים שלי והם לא יבינו לעולם. זה היה שנייהם עליי והרגשתי לבד. הרגשתי שחברתי הטובה ביותר הישפילה אותי ובגדה בי. אך מיצד שיני אולי גם אני אשמה שהייתי לידה כל הזמן בדיכאון.. היא בעצמה אמרה לי שנימאס לה מימני ושהיא רוצה להינות מהחיים. היא פשוט עזבה אותי. אולי היא צודקת בזה שהפכתי לילדה מגעילה לאנשים וזה ביגלל שאני ממורמרת ואף אחד לא מבין אותי, וליפעמים אני שוחכת לקחת כדורי הרגעה ואני עצבנית יותר. באותו יום אמרתי לה כל מה שאני חושבת עליה וזה שהיא כל הזמן מיתנהגת כאילו היא מעלי. כשחזרתי הבייתה באותו יום מהבצפר, כולי בוכה, היתחלתי לחתוך את הוורידים בחדר שלי, אחותי ראה את זה ואז הפסקתי כי חשבתי עליה ועל מישפחתי ועל מה שהם ירגישו עם יקרה איתוי משו. אני לא יודעת מי אשם ומי צודק.אני או חברתי??.... מה אתם הייתם מרגישים אילו הייתים רוצים להיתאבד והחבר הכי טוב יעזוב אתכם ביגלל זה??? דרך הגב היא הייתה החברה הכי הכי טובה שלי. תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה..

הוספת תגובה

• המשך...............................

16/03/2009

היום באה אליי ילדה אחת ניקרא לה לילי. לילי סיפרה לי שהילדה שרבה איתי באה אליה כמה שעות ליפני שרבנו ואמרה לה שהיא רוצה לריב איתי בכוונה בישביל להרחיק אותי מימנה ומחבר שלה... התירוץ לריב איתי היה הרצון שלי להיתאבד. והיא עזבה אותי ככה.... ואני עוד כימעל היתאממדתי ביגללה.... איזה חברה בוגדדדדתתתתתתתתתתתת מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לך

מורן זיו-אש
    17/03/2009

היי
    זה באמת קשה כאשר האדם הכי קרוב אלינו מאכזב אותנו. אנחנו מרגישים בדידות, יאוש ופגיעה קשה.
    אני לא מכירה אותך מספיק וגם לא את הקשר שלך ושל חברתך אך אני מרגישה שאת במצוקה קשה, את גם כותבת על מחשבות אובדניות ואף נסיון שביצעת בביתך.
    הדברים שכתבת מדאיגים ומטרידים ואני מבקשת ממך לפנות בהקדם למבוגר שאת סומכת עליו, (אם את בגיל בי"ס) יועצת או מורה או הוריך ולשתף אותם במחשבות שלך, את לא צריכה ולא אמורה להתמודד עם המצב הזה לבד.
    את יכולה גם לפנות לארגון סהר או לערן בטלפון 1201

מאוד חשוב שתדאגי לעצמך ותפני לעזרה באופן דחוף!

בהצלחה
    מורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני בטיפול :)

17/03/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה