בעיות!!!!! צריכה עזרה!!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות!!!!! צריכה עזרה!!!!
    סיון
    07/08/2007

שלום אני סטודנתית הלומדת רפואה שנה ראשונה...
    הינה הסיפור שלי...:
    יש מישהו שמוצא חן בעיני, ובהתחלה היה נידמה שגם אני מוצאת חן בעיניו.
    יצאנו כמה פעמים ודיברנו בטלפון, הכל היה מצויין, עד לרגע שבו הוא פשוט הפסיק להתייחס עלי.
    אני מנסה להשיג אותו ולא יוצא לי, וזה ניראה כאילו הוא מיתחמק.
    עכשיו מוזר לי מה יכולה להיות הסיבה לכך.
    אנ יודעת שעוברים עליו דברים לא קלים בתקופה האחרונה(ואני יודעת אילו), אך הוא כן שומר על קשר עם חברות וחברים אחרים.
    לפי דיבריו אני אכן חשובה לו, אך מבחינתי זה לא ניראה ככה.
    ואני מרגישה שאני מתחילה לפתח עליו רגשות אחרים.
    חברים וחברות אומרים לי שאני ינתק איתו שום קשר ולא ידבר איתו כמו שהוא לא איתי...
    אך לי זה קשה... קשה "להיפרד" מהבן אדם הזה. הוא חשוב לי ויקר מאוד.
    באותה רמה אני גם מרגישה ממורמרת טיפה כלפיו, ואפילו כועסת וניפגעת. אני מרגישה מרומה. שהוא שיקר לי כאשר אמר לי שאיני אכן חשובה לו ואף יקרה.
    מיצעד שני איני יודעת אם להפסיק את הקשר.,(ואני חיבת לציין שזה לא ממש קשר של זוגיות זו יותר נכון חברות וידידות), כי אני מרגישה שיכול לצאת מהקשר הזה משהו ניפלא..יש כל כך הרבה תכונות שמצביעות על כך שאנחנו צריכים להיתקרב יותר...
    ואם אני לא ינסה אני ירגיש שאולי פיספסתי.. ואולי באמת יכול היה לצאת מיזה משהו...
    אני היוזמת בקשר הזה, ובהחלט רציתי לקחת את היוזמה הזאת לעי.. אך אני כבר מיתייעשת, ואיני יודעת מה לעשות, כייצד לינהוג?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות!!!!! צריכה עזרה!!!!

הוספת תגובה

• שיחת בירור

איילת לחמי
    07/08/2007

סיוון יקרה,
    ראשית אומר שאני מתרגשת לקרוא את הניתוח המרשים שלך לדברים. שני דברים בולטים מאוד בתגובתך:
    א. את מבינה שלא הכול תלוי בך- יש לו בעיות אחרות שיכולות להיות קשורות להתנהגותו
    ב. את לא מוכנה לשחק משחקים... את לא רוצה להחזיר לו באותו מטבע של התעלמות אלא רוצה להבין מה באמת קרה.

ולכן אני ממליצה לך להתמקד בתחושת הבטו הנכונה שלך- אל תפקירי קשר שנראה לך משמעותי. התובנות שלך לגבי הקשר יכולות להוביל אותך לתגובה בריאה ביחס אליו.

אני ממליצה לדבר איתו- לבדוק איתו באמת מה קרה. לא בצורה של כעס או מרמור שלגיטימי שאת מרגישה אותם. אלא בצורה שבה את מכבדת אותו וגם את עצמך. דברי איתו ושאלי אותו בצורה גלויה מדוע הוא מתעלם ממך והאם זה קשור לדברים שאת חושבת. אימרי לו שלא היית רוצה לנתק איתו קשר ושאלי אותו מה הוא רוצה לעשות? יש שתי אופציות אפשריות: או שהוא ירצה לנתק את הקשר או שהוא יסביר לך מה קורה ויכבד אות שהיית לצידו כשהיה לו קשה.
    כך או כך את רק תרוויחי כי תדעי מה קורה ולא יהיו לך אשליות או ספקות למה הוא מתנהג ככה. ובטוח לא תרגישי שפיספת....

לגבי הכעס והמירמור- שוב אני מדגישה שהתחושותת הללו הם לגיטימיות כי הוא לא נוהג בך בצורה הוגנת ולכן חשוב לברר איתו למה? האם זה קשור לתקופה קשה או שלא ואז לא בטוח שהוא שווא את הקשר הזה

עדכני אוצנו ושיהיה בהצלחה,
    איילת לחמי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאיילת!!

סיון
    07/08/2007

לאיילת תודה רבה!!!
    בהחלט עזרת לי!!
    אעדכן מה קרה!!
    ושב תודה...!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה