חרם מיותר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרם מיותר
    עדנה
    10/08/2007

מה שלומכן?
    התפתחות מעניינת היתה לי השבוע כשנגשתי לאחת העובדות ושאלתי אותה באופן ישיר האם עשיתי לה או לאחת מהבנות משהו שבגללו הן לא מדברות עימי?
    אותה עובדת דיי גמגמה ואמרה לא את לא עשית לי כלום ולא לכל השאר אבל ..........אחת מהבנות ביקשה ממני ומהשאר לחבור אליה ולא לדבר איתך וכך אנחנו עושות
    מיותר לציין שהופתעתי מהתשובה שלה כי מדובר בנשים מעל גילאי 50
    אני שמה היום את עצמי במקומן ושואלת אם משהי היתה מבקשת ממני לא דבר עם עובדת אחרת האם הייתי מוכנה?
    והתשובה הוא ממש לא היום אני מבינה שיש כאן מאבקי כח צביעות מאד גדולה בניהן כי הן הולכות שבי אחר אותה עובדת גם אם זה לא נראה להן מה שהיא דורשת מהן יהיו חייבות לבצע
    מה אומר התנהגות כזו מאפיינת את גילאי הטיפש עשרה
    אתם ראויים לציון על ההשקעה שלכן בפורום הזה יש פינה לשפוך את מצוקותיי ועל כך תודההההההההההה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרם מיותר

הוספת תגובה

• אנשים שמחים וחברותיים

איילת לחמי
    11/08/2007

כל הכבוד לך שרונה,

אני קוראת את מה שעשית- נקטת יוזמה ולקחת אחריות על חייך על מנת לשנות דברים שמפריעים לך - ואני מתפעלת!

יצרת מצב בו העמדת את הקולגה שלך במצב לא נעים- שמת מולה מראה וגרמת לה לקחת אחריות על המעשים שלה בכך ששאלת אותה למה היא מתנהגת כפי שהיא מתנהגת. כפי שאת מתארת גם לה לא היה נעים לעמוד במצב הזה ותוך כדי גמגום היא הטילה את האחריות על אישה אחרת והורידה את האחריות מעצמה. וגם כאן את מצליחה לנתח יפה את המצב - אכן זוהי התנהגות שלא הולמת את גילן של הנשים. אז שוב כל הכבוד לך!

אבל חשוב עכשיו שתמשיכי לצמוח מהמצב ושיהיה לך נעים במשרד.
    עשית צעד חשוב ולקולגה שלך יש את סוף השבוע בכדי לעבד את הדברים. ביום ראשון את כבר יכולה ליזום איתה שיחה חברית על משהו שולי או רק ליזום להגיד לה שלום. אחרי ההתוודאות שלה אני בטוחה שלא יהיה לה נעים לדחות אותך ולהמשיך בהתנהגות הקודמת. את מצדך - יש לך דרך לפרוץ קדימה ולכן את צריכה להפגין חברותיות ושמחה- לאנשים קל יותר להתחבר לאנשים שמחים וחברותיים.

שיהיה בהצלחה,
    איילת לחמי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה