מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרם מיותרעדנה11/08/2007
אני לא בטוחה שהם כל כך מתרגשות מהצעד שיזמתי
לכל היותר יבינו אולי שהן לא הוגנות כלפי אבל מעבר לזה החרם ימשך
אין לי שום כוונות לפנות אליהן יותר מעבר למה שעשיתי ואמרתי
אני משאירה להן את ההמשך
אם ירגישו צורך להשלים יהיה עליהן לעשות זאת כי הן אלה שנקטו "בברוגז " עימי ולא אני
במידה ולא ירצו מצידי שימשך גם שנים הנתק
מודה לא נעים אבל לא בחרתי בכך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבחירה תמיד בידייך
איילת לחמי11/08/2007שרונה יקירה- הבחירה תמיד בידייך
ראשית זה לא משנה אם הן מתרגשות מהפנייה שלך או לא. מה שחשוב הוא שאת תדעי מה הערך שבשינוי התנהגותך ומהיוזמה שנקטת.
שנית, החרם אינו עליהן אלא עלייך ומי שסובלת מהמצב הוא את. לכן הרצון לשנות את המצב הלא נעים גדול יותר מצדך מאשר מצדן. להן את הדחיפות הזו להביא לשינוי כמו שלך יש. זהו אושרך ולא אושרן.
ושוב נשאלת השאלה האם את מחזירה להן את הכדור או משאירה אותו בידייך. כשהכדור אצלנו החוזק אצלנו אבל להיות חזקה זה לא תמיד פשוט. קראתי את ההתכתבויות האחרונות ביניך לבין איילת וקרן והתובנות שלך הן נהדרות בעניין האסרטיביות ושינוי הגישה.
שרונה- את מסוגלת להתמודד עמן!
בעיית החרם היא בעיה חדשה - ישנה ותמיד בהתחלה יש את ההתלבטויות והתהיות אבל שוב שאלי את עצמך למי הפעולה הזו טובה ומה יצא לך מזה. אם במאזן הסופי במחשבותייך תראי שלא משתלם לך לצאת לפעולה אז תניחי לזה אך אם לא- נצלי את הרגע - חייכי - ודברי עמן
שבוע טוב,
איילת לחמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)