עזרה דחוףף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה דחוףף
    מישהייייייי
    03/05/2009

אני היכרתי מישהו בפייסבוק... מישהו מיחול שלא מדבר את השפה שלי, גדול מימני בשמונה שנים ומאמין בדת אחרת. אנחנו מדברים באנגלית. דיברנו הרבה זמן עד שהיתחלתי להרגיש עליו משהו. יום אחד שדיברנו הוא אמר לי שהוא אוהב אותי. עכשיו אנחנו חברים. בחיים לא ניפגשנו אבל אני ראיתי תמונות שלו. אנחנו ממשיכים לדבר אבל אני בכול זאת מישתדלת לא לתת לו פרטים אישיים שלי ליתר ביטחון... למרון שאני סומכת עליו. אני לא יודעת אם אני עושהא ת הדבר הנכון ואם להפסיק איתו את הקשר.... מה שאני יודעת זה שאני אני אוהבת אותו והוא אוהב אותי...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחוףף

הוספת תגובה

• היי

מורן זיו-אש
    04/05/2009

סיפור אהבה חוצה יבשות ודתות מרגש במיוחד. באהבה אין חוקים והמשפט הזה מוכיח את עצמו כל פעם מחדש.
    אני מבינה שאת שואלת האם את עושה את הדבר הנכון. אני חושבת שעל מנת לקבל תשובה לשאלה זו עליך לבדוק עם עצמך מה את רוצה, האם מתאים לך רומן כזה על כל משמעויותיו או לא. האם כך את רואה את מערכת היחסים הזוגית שלך. לא כתבת על עצמך ועליו פרטים נוספים כמו גיל, עיסוק וכו' לכן קשה לי לכוון אותך יותר.

אני ממליצה לך להמשיך בקו הזהיר שאת נוקטת מולו לגבי מתן פרטים אישיים שכן היו מקרים בעבר שהסתיימו בטרגדיה.

בהצלחה
    מורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרטים

מישהייייייי
    04/05/2009

אני בת 15 והוא בן 23

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אחותי כנסי לפרורפורציות

מור
    04/05/2009

לא ניםגשתם????? מתוך שיחות בפייסבוק את סומכת ואוהבת והוא אוהב מה יש לך?????
    את מחפשת אהבה אפלטונית???
    תתקדמי הלאה תתאההבי במשהו מוחשי יותר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני

מישהייייייי
    04/05/2009

מאוד זהירה.... וגם החברות שלי אמרו לי שצאיך להפסיק את הקשר....יש מצב שזה מה שאני יעשה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה