מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך מתקרבים?יוליה04/05/2009
יש מישהו שאני מאוד מאוד מאוד רוצה. הוא גדול ממני בשנתיים (אני בת 14 וחצי). אנחנו מדברים רק כשאנחנו רואים אחד את השני. אנחנו לא קובעים פגישות, ואין לי את הפלאפון שלו. אנחנו 'מכרים' מה שנקרא. מתחבקים כשאנחנו רואים אחד את השני, מדברים קצת והוא הולך.
איך אני מפתחת את הקשר? אני גם קצת חסרת ביטחון בנוגע לכל זה. איך משפרים את הביטחון העצמי?
אשמח לתשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה, תענו לי.
יוליה04/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיה לי אותו סיפור
מישהייייייי04/05/2009בחיים אל תגידי לו שאת רוצה אותו.... עשיתי את הטעות הזו ואני מיצטערת עלייה.
דבר ראשון צריך להיות לך ביטחון עצמי... את צריכה לאהוב את עצמך ולא להרגיש אחרי כל מילה שאת אומרת לו שעשית טעות. תדברי איתו בקטנה בהתחלה על מוזיקה וכל מיני תחביבים.. אבל לא בהגזמה(אם הוא נגיד אוהב להקה שאת לא אוהבת אל תגידי לו שאת לא אוהבת).
יש משהו שממש מושך אנשים וזה:
תיגרמי לו לדבר על עצמו! בנים מתים על זה שהם משוויצים במשהו והבנות מתלהבוב מיזה.
יש לי שאלות אלייך..
יש לכם חברים או חברות במשוטף?
יוצאים אצלכם בכל ערב יום שישי עם החברה?
אהההה!! ועוד משו
יש לך אחלה שם!! גמלי קוראים יוליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיוליה
מורן זיו-אש05/05/2009שלום יוליה,
אני מתרשמת שאת בחורה שאפתנית ובעלת יוזמה הפועלת למען מטרותיה. אני רוצה לחזק אותך ולומר לך שהתכונות האלו, גם אם לא יעזרו לך במקרה הזה, יעזרו לך בכל תחומי החיים ולאורכם. תמשיכי לפתח את התכונות הללו.
ולעיניינינו: אני מציעה לך לנסות ולהעריך את השיחות עימו, כמו שהמליצה "מישהי", נסי להתקרב אליו, אולי לאט לאט תפתחי ביטחון להציע לו בילוי משותף לבד או עם עוד אנשים. נסי להפוך אותו לידיד, תפגיני התעניינות אמיתית. הכי חשוב תהיי את, אל תציגי דמות אחרת כי אנשים קולטים זאת. תהיי רגישה אליו, אם הוא ממהר, אל תאריכי בשיחה וכד'
לגבי הביטחון, הביטחון יגיע כאשר תהיי את ותתקרבו ובמהלך הזמן תוכלי להיות יותר משוחררת. החשש שלך מאוד טבעי ונורמלי, נסי "לשים אותו בצד" במהלך הפגישות שלכם.
מאחלת לך הצלחה!
מורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)