צריכה ייעוץ / דעה דחוף!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכה ייעוץ / דעה דחוף!
    מודאגת
    06/05/2009

שלום רב.,
    לקח לי המון זמן לאזור את האומץ ולהעלות את הבעיה / סוד שלי על הכתב....
    אשמח לקבל תגובות ממי שמבין ו/או בעל מקרה דומה.
    אנחנו נשואים כבר 8 שנים עם ילדים.
    ניתן להגדיר את היחסים ביננו כטובים מאוד, ואנחנו אפילו נתפסים כזוג אידיאלי.
    שנינו בעלי משרות מכובדות והכנסה יפה.
    במהלך ההיכרות והנישואים שלנו בדר"כ מריבות על נושאים פעוטים ולא על כסף, חינוך וכו'...

כבר זמן רב אני חושדת שבעלי נמשך לגברים, גיליתי שהוא גולש באתרי גברים, התעמתי איתו פעם אחת והוא כמובן הכחיש. אני מאוד אוהבת אותו אבל מתהלכת עם תחושה מאוד כבדה ולא מסוגלת להסתכל לו בעיניים. אין צורך לציין שאני מאוד פגועה מהעובדה שאני חיה בשקר.
    לפני יומיים התעמתי איתו שוב לאחר שמצאתי את אחד הפורומים של הגברים פתוח, כמובן שחיכיתי להזדמנות הזו לתפוס אותו על חם, ראיתי שם התכתבויות שלו עם גברים ואפילו רמזים שהוא נפגש עם חלקם. נרשמתי לאתר הזה בזהות גברית כמובן והתחלתי להתכתב איתו. אין צורך להביע את הזעזוע והעלבון והפגיעה העצומה שחשתי כאשר קראתי את תשובותיו.
    איך אפשר לחיות עם אדם שיש לו נטיות לבני מינו? מאוד מבולבלת ומפחדת לאבד אותו.
    אני מתמודדת עם הסוד הזה לבדי, לא מסוגלת לספר לאף אחד ולו מפאת כבודו....
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכה ייעוץ / דעה דחוף!

הוספת תגובה

• למודאגת

מורן זיו-אש
    06/05/2009

אני רק יכולה לדמיין את הקושי העצום בו את חייה, את האומץ הנדרש לספר את הסוד, גם אם לאנשי הפורום, אותם את לא מכירה... לא פשוט לחיות עם סוד גדול ומאיים כמו זה. סודות שקרים ובגידות אינם טובים לשום מערכת יחסים ואת דואגת בצדק. אני מבינה את הבלבול והפחד הגדול מלאבד את מה שיש לך.
    אני מחזקת אותך על האומץ, הפתיחות ועל בקשת העזרה- כל אלו אינם מובנים מאליהם.
    אני ממליצה לך בחום לפנות לייעוץ זוגי. יש לך את הכוחות, את הצעד הראשון עשית כבר. את ובן זוגך זקוקים לעזרה. את יכולה להציע לו להצטרף, אם הוא לא מעוניין תפני לבד והמטפל יעזור לך לרתום גם אותו לתהליך. שתפי את בעלך בחששות ובכוונותיך. השתדלי להיות גלויה ולא להוסיף עוד סודות.

מאחלת לך הצלחה!

מורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין מה לעשות..

ניקי
    16/05/2009

חוץ מלהיתגרש!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה