מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום :]]]מישהייייייי14/05/2009
ליפני חמישה ימים בערך.. סתם הייתי בפייסבוק והיה לי ממש משעמם.
אז היו כמה אנשים מחוברים. אז שלחתי הודעה סתם למישהו(נכנה אותו פישי).
אמרתי לו :" היי משעמם לי רצח ספר משו" בעיקרון לא דיברנו הרבה ליפני ההודעה.. פישי בשיכבה שלי ואני בכיתה ט'. היתחלנו לדבר ולדבר ולדבר.. ושמנו לב שאנחנו כבר מדברים איזה 4 שעות.
ב4 שעות הוא ידע עלי כימעט הכול וגם אני היכרתי אותו ממש טוב... ודיי סומכת עליו כי הוא ידיד של חברה שלי.
עבר יום.. ועברנו לדבר במסן כי שם יותר נוח לדבר... ואיך שהוא היתחבר הוא ישר שלח לי הודעה וכנ"ל לגביי. יש לנו הרבה מאוד דברים במשוטף ולן יש לנו הרבה על מה לדבר.. וכשאני עצובה הוא תמיד מקשיב לי ומבין אותי.
הימשכנו לדבר יותר ויותר .. ואנחנו הופכים להיות אנשים מאוד קרובים וליקרוא אחד לשיני בשמות חיבה (עם מישהו היה מיסתכל עלינו מהצד היה בטוח שאנחנו זוג כבר שנים) הכול זרם וביום רביעי של הכרות מצאנו את עצמנו יושבים ביחד בקולנוע ורואים סרט... באותו ערב הייתי במחזור וממש לא הירגשתי טוב וחוץ מיזה לא היה לי מצב רוח ביגלל חבר שלי לשעבר.. ופישי ידע את כל זה.
הוא לא ידע מה לעשות בישביל להרגיע אותי.... ובסוף היגנו למצב שכל הערב היינו מחובקים ומחזיקים יד ביד( ואני מזכירה שאנחנו רק ידידים!!!) יצאנו מהסרט והיה לי קרר בטירוף והוא נתן לי את הג'קט שלו ....... אנחנו רק חמישה ימים בהכרות וכל כך קרובים.. הכול זרם בלי ששמנו לב בכלל הוא אדם מקסיםםם אבל אני לא יודעת אם יש לו רגשות כלפיי..... אני אוהבת אותו מאוד.....
הוא תמיד שם בישבילי.... הוא רוצה שנצא שוב.. הוא אמר שזה היה הערב הכי טוב בחיים שלו....
אני לא יודעת.... אני כל הזמן חושבת.. האם הוא רוצה אותי או לא... אנחנו רק ידידים אבל מיתנהגים כמו חברים.. האם זה נורמאלי..???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבנאליות של האהבה
אביטל שטרית14/05/2009התאור שלך מצייר התחלה יפה של קשר, האם זה נורמאלי? כן, אם כי זה מרגיש לך מאוד מיוחד,כי ככה זה כשמתאהבים.
הקשר שלנו הוא הכי מרגש עבורינו והרגשות שלנו הם עמוקים במיוחד וכל המילים הבנאליות מקבלות משמעות חדשה. אני מציעה לך להנות מהקשר ולהשאיר את התבניות בצד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזתומרת תבניות?
מישהייייייי14/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי משהי
אביטל שטרית17/05/2009תבניות, כמו מסגרות,או הגדרות, לא מוכרחים מיד להגדיר את טיב הקשר, תכירי את הבחור ותהני מהקשר.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
מורן זיו-אש14/05/2009מישהי,
המצב אותו את מתארת מאוד טבעי לשלב של תחילת קשר. שניכם עדיין בודקים התאמה. הבלבול אותו את חווה מאוד נורמלי.
נסי פשוט להנות, להכיר ולהתקרב. נסי לא לחשוב על הגדרות. אם זה סיפור אהבה את תדעי...
בהצלחה
מורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לכן:]]]]
מישהייייייי14/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתן צדקתן:)
מישהייייייי04/06/2009בידיוק יום אחרי שעניתן לי... נהינו חברים:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)