חבר של חברה שלי התחיל איתי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חבר של חברה שלי התחיל איתי
    שרי
    16/08/2007

היי לכולן,
    חבר של חברה שלי התחיל איתי ואפילו בצורה בוטה מאוד.
    אני לא יודעת מה לעשות אם להגיד לה או לא.
    היא חברה טובה ואין בינינו סודות אבל אני פוחדת שהיא תכעס עלי ותנתק את הקשר או פשוט תפגע מאוד מאוד ואני לא אדעמה לעשות. מצד שני, איך אני יכולה לתת לה להמשיך לצאת איתו בלי שהיא תדע.

הצילו, אין לי מושג מה לעשות!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בגידה

איילת לחמי
    17/08/2007

שירה,
    את מעלה פה שאלה נכונה ובמקום. מצד אחד לספר לחברה על כזה מקרה יכול לעורר בה שאלות לגבי המקום שלך בתהליך החיזור הזה וגם לצער אותה שהאדם אותו היא אוהבת ועליו היא בוטחת בוגד בה. אבל את שואלת את השאלה בזמן שעוד ניתן לעשות מעשה יעיל הן עבורך והן עבור חברתך.

את מעלה פה שני דברים:
    הראשון הוא שאת מרגישה לא נוח עם העובדה שחבר של חברה שלך התחיל איתך. השני הוא שאת מפחדת שהיא תכעס עלייך ותנתק איתך את הקשר או פשוט תפגע.

כעת נשאלת השאלה מדוע את מפחדת מכך שחברתך תפנה לך גב?
    האדם שפגע באמון של חברתך הוא בן זוגה אשר התחיל עם מישהי אחרת בזמן שהוא נמצא איתה במערכת יחסים ויתרה מכך התחיל עם חברתה הקרובה ביותר. וכל זה מבלי לחשוב על איך זה יכול לפגוע בה ובך.

ממה שנראה לא את צריכה להרגיש לא נוח לגבי מה שהוא עשה אלא הוא. את צריכה לחשוב האם לדעתך חברתך צריכה להישאר עם גבר שבוגד בה. יתרה מכך את צריכה לחשוב מה היא תרגיש אם תדע שאת הסתרת ממנה מידע כל כך חשוב על האדם אותו היא אוהבת.

כעת אני רוצה להפנות שאלה אלייך- האם את מרגישה איזשהו רגש אשמה לגבי זה שהוא "התחיל איתך באופן בוטה"? אם כן נסי לתאר לי מדוע ואיך את מרגישה שאת צד בעניין.

בהצלחה בינתיים,
    איילת לחמי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה