לא יודעת איך לצאת מזה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא יודעת איך לצאת מזה
    נחמה
    17/05/2009

היי אני בת 31 , הייתי בקשר עם גבר נשוי כשש שנים רצופים , אך באותו זמן נתתי הזדמנות להתחלות אחרות , אך אני בטוחה שזה השפיע עליי שלילי בשנה האחרונה היה לי מערכות יחסים אחת אחרי השניה וברגע שהרגשתי שאני נכנס למערכת היחבים הייתי מנתקת איתו (הנשוי) קשר , ואז מתפנה לקשר הנוכחי , בשני הקשרים האלו לא המשיכו יותר מכמה חודשים מחוסר התאמה , אני אכן רגשית הרגשתי שהתנתקתי מהגבר הנשוי , אך כאילו הוא תמיד משמש לי מפלט , כי אנחנו מאוד מחוברים בנפש ובראש , ועושה לי טוב לדבר איתו ולצחוק איתו , והוא עדיין אוהבת אותי למרות שנפגש ממני כי נטשתי אותו כמה פעמים , כרגע אני לא בקשר עם אף גבר , אך עדיין שומרת קשר עם הנשוי , אמנם אני לא מרגישה שאני אוהבת אותו כמו קודם , וכבר לא נוח לי כל המפגשים שלנו , למרות שאני איתו אני מאוד נהנית מהיחס שלו , וגם מהחיזור המתמיד שלו , ולפי דעתי זה מה שנותן לי רצון להישאר איתו כל עוד שאין גבר אחר , האמת בזמן האחרון כבר לא מרגישה שבא לי להיות איתו , לא בגללו אלא בגלל הסיטואציה הזו , מאחר שבשנה האחרונה נחשפתי יותר לקשרים יותר נורמליים , עם גברים רווקים ויציאות וכו' , אמנם לא עשו לי את זה כמו שהוא כן עשה .
    אז בסופו של דבר אני רוצה להתנתק סופית מהקשר הזה , ואני לא מצליחה לעשות את זה , אני אמנם לא נענית לו שכל פעם מחזר אליי , או מבקש שניפגש , מכמה פעמים בשבוע שהיינו נפגשים היום זה רק פעם בשבוע , והרבה פעמים לא עושה זאת בהתלהבות , אמנם שאני איתו נהנית מאוד כי הוא בנאדם נהדר ומכיר אותי טוב מאוד ומבין אותי ...
    מה עושים כדי להשתחרר סופית ממנו ?? אשמח אם תעזרו לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא יודעת איך לצאת מזה

הוספת תגובה

• לצאת מזה

אביטל שטרית
    17/05/2009

איך יוצאים מזה? פשוט יוצאים מזה.מנתקים כל קשר, טלפונים, איי מיילים, מסרונים חמודים, פגישות חשאיות,הכל. אם לא מנתקים לגמרי ,נמשכים בחזרה ושוקעים בקשר שמספק ריגושים , תפאורה יפה, אך מדברייך לא עונה לשאר צרכייך. הקשר הזה במתכונתו הנוכחת הנו קשר תלוש, קשר שאינו מספק לך בטחון, את תמיד תהיי כינור שני ותצטרכי לחלוק באהובך, האם זה מה שאת רוצה? אם זה מספק אותך, נפלא,נכונו לך ריגושים נפלאים מגבר שמבין אותך ומחזר אחרייך, אם את מעוניינת ביותר, עלייך לנתק את הקשר , למרות הקושי שבדבר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה