מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פרידהפרידה08/06/2009
שלום,
לפני כחודשיים אני וחבר שלי נפרדנו לאחר שנה וחצי ביחד. במהלך הקשר לא חווינו מעולם סוג של פרידה או פסק זמן. בתקופה האחרונה היה סוג של מתח בניינו, ויכוחים, ריבים מה שלמעשה כל קשר עובר, ישנן תקופות טובות וישנן פחות.
יום אחד באופן נורא מפתיע, הוא החליט שהוא רוצה להפרד, אני הייתי בשוק וגם היה נדמה מהצד שלו שהיה לו קשה עם ההחלטה הזו משום שהוא נורא בכה אך עמד על ההחלטה שלו. הוא טען שהוא נפרד כי בתקופה האחרונה לא טוב לו , חנקתי אותו ולא נתתי לו תזמן להיות עם המשפחה והחברים.
באותה תקופה כמה ימים לפני הפרידה עברו עליו כמה מקרים לא קלים במשפחה, אחיו חלה בסרטן וסבא שלו נפטר, כמה ימים לאחר מכן הוא נפרד.
עברו חודשיים שנסתי לדבר איתו בלי הפסקה לא כ"כ נתתי לו את השקט שהוא היה צריך.. כי פחדתי לאבד אותו, אף על פי שהוא עמד על שלו לא לחזור שטוב לו לבד ואפילו שאינו אוהב ואין מרגיש את החוסר. אך עדיין אני ממשיכה להאמין אף על פי שהוא לא רוצה ומעוניין לחזור שהוא לא באמת הפסיק לאהוב.
הוא לא עונה להודעות, מסנן שיחות ושיוצא לדבר הוא אומר "די תמשיכי הלאה.. זה לא יחזור". הוא כ"כ אהב כ"כ היה מראה אהבה, היה רגיש אלי נמשך כ"כ , בחיים לא חשבתי שאם נפרד זה יבוא מהצד שלו, הוא היה שלם באהבה שלו.. ופתאום הפרידה נורא הפתיע אותי. כמה חודשים לפני הפרידה הוא ואמו חוו ריב רציני והוא היה הרבה אצלי , היינו מתראים הרבה יותר .. תמיד הייתי אומרת לו שאמא זו אמא ושצריך לסדר תעניין ושהם ידברו וישלימו והוא לא רצה. ויצא מצב שגם אני קצת התנתקתי ממנה ולאחר מכן שהם השלימו והוא חזר הביתה היא נהייתה קצת אנטי כלפי, מן הרגשה כזו שאני זו שהרחקתי את בנה ממנה אף על פי שזה ממש לא נכון. אני יודעת שכרגע אחרי התקופה שהוא עובר במשפחה הקשר לא ממש בראש שלו, אבל רציתי לדעת איך באמת אפשר לנסות להחזיר הכל.? אני באמת אוהבת אותו ורוצה לחזור ולהיות לצידו ברגעים האלו, לשחרר יותר ולהבין אותו. בכל זאת עברנו קשר חזק יציב וטוב... ופתאום בשניה הכל נגמר.
אשמח לקבל ייעוץ מה ניתן לעשות, איך ממשיכים הלאה.? חודשיים שבאמת קשה לי אני נשברת המון, וכתוצאה מזה עושה מלא טעויות אם זה להתקשר אליו לשלוח הודעות ולנסות להבין למה. למה הכל נגמר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להשלים עם הפרידה
אביטל שטרית08/06/2009יקירתי חמקתי מבין זרועותייך...
אני יודעת שקיווית שאלחש לך לחש ,אשר במטה קסם ישיב אותו אלייך, או אנקוב במספר המדויק של ההודעות שאליך להשאיר בטרם יחזור אלייך, אולם אין מספר כזה.
אני יודעת שזה קשה,אבל הדבר היחידי שאת יכולה לעשות הוא לכבד את החלטתו להפרד ולהניח לו ואז אולי ורק אולי הוא יחוש בחסרונך ויתמלא געגועים.
היתה לכם אהבה יפה והיא הסתיימה ,כעת זה כבר לא חשוב למה, כבדי את בחירתו של בן זוגך והמשיכי בחייך, למרות הכאב והצער שבפרידה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)