מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הוראה של נעריםנלי21/08/2007
אני מורה לגיל התיכון. בשנה שעברה נתקלתי בכמה הערות סקסיסטיות מצד תלמידים שגרמו לי לחוסר נעימות רבה. ראוי לציין כי אני אומנם צעירה יחסית (26) אולם איני מתלבשת באופן פרובוקטיבי או מעודדת אותם בדרך כלשהי. יש לכן מחשבות יצירתיות לגבי האופן בו אוכל להתמודד עם הבעיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מודעות
איילת לחמי22/08/2007נלי יקרה
הרבה פעמים אנחנו מייחסות לעצמנו דברים שאחרים עושים לנו וחשוב לי להדגיש פה עניין חשוב: לא בהכרח וסביר להניח, שאותם תלמידים שהעירו הערות סקסיסטיות לא עשו זאת בגלל האופן בו את לבושה. הם כנראה מחקים התנהגויות שהם רואים במקומות אחרים במדיה או בבית ומיישמים אותם כלפייך. חשוב לציין שאם את מעלה את העניים כנראה שיש לך מודעות מאוד גדולה לעצמך.
כעת השאלה היא מדוע ההערות מופנות כלפייך והאם זה ייחודי או שמא מורות אחרות או תלמידות עוברות את אותה המסכת גם?
אני הייתי מתחילה בלברר האם זו תופעה רחבה או ייחודית רק כלפייך.
אם זו תופעה רחבה כדאי לכם לעשות תהליך חינוכי בבית הספר במסכרת כיתתית על הטרדות מיניות ומהי הטרדה מינית- איך זה גורם לשני הצדדים להרגיש (לגבר ולאישה), מה הצורך של המטרידים בכך שהם מטרידים וכו'. יש הרבה רעיונות- אם זה אכן זה כדאי יהיה לחשוב יחד יותר איך עושים את זה
אם זו תופעה שייחודית רק כלפייך אז צריך לברר מדוע?
מה הקשר ביניכם?
לאיזו מטרה לדעתך הם עושים זאת?
באיזה פורומים הם עושית זאת? כשהם ביחד? למול קהל?
בררי את השאלות הבאות ועדכני ומקדי אותי ונחשוב עוד מה ניתן לעשות
בהצלחה,
איילת לחמי
במידה ונשים נוספות בבית הספר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)