זקוקה לעזרה!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זקוקה לעזרה!!!
    שני
    11/06/2009

שלום רב! שמי סיון ואני בת 16 וחצי.
    יש לי בעיה הקשורה לביטחון עצמי, כמו להרבה בנות בנות גילי.
    אני ילדה חברותית יחסית, זורמת, קלילה, לא מישהי כבדה, שאינה מתקשרת עם אנשים.
    הבעיה שלי היא ביכולת לפתח שיחה מיוזמתי. אני ילדה ביישנית, שקטה, רצינית וכולם אומרים לי שאני ח-מ-ו-ד-ה!!!
    כאשר מישהו פונה עלי, אני זורמת יודעת מה להגיד, ויכולה לפתח עם אומתו בן אדם שיחה, אני רק צריכה שיזרקו לי עצם, ואני כבר אמשיך.
    עם חברות טובות אני תמיד זו שיוזמת שיחות, פגישות וכדו' בזה, אך עם אנשים זרים יותר קשה לי. קשה לי להתנהג בקלילות לשדר את העובדה שאני בן אדם חברותי. אני בישנית וחסרת ביטחון עצמי. אני קצת מלאה, ממש קצת, וכולם אומרים לי שאני מאוד יפה. קשה לי להבלט, קשה לי להראות לכולם שאי טובה במשהו, אני פשוט מתבייישת.
    כל העיניין הזה פוגע בתקשורת שלי עם אנשים, וביכולת שלי להכי אנשים חדשים.
    הבעיה העיקרית היא בנים.
    אם אנימרגישה שבן סתם מדבר איתי, אז אני אדבר איתו וזה, הכוונה לידידים. אבל במיקרה שמישהו מתחיל איתי אני לא יודעת מה לענות, אני מתנהגת בצורה מאוד קרירה, לללא שום זרימה מצידי, ובצורה מאוד בוגרת ורצינית. וזה ניראלי פוגע בי.
    קשהלי למצוא את הבעיה בדיוק, ואני רוצה להתנהג בצור יותר משוחררת ורגילה ולא להלחץ ולהיות קרירה ורצינית.
    איך ניתן לשפר זאת?.? מה תוכלו להציע לי???
    תודה מראששש=]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זקוקה לעזרה!!!

הוספת תגובה

• סיוון היקרה

אביטל שטרית
    11/06/2009

מכתבייך מצטיירת נערה נעימה וחברותית, אשר מתקשרת היטב עם סביבתה ומעט ביישנית עם בנים.
    אל תאפשרי לעובדה שאת קצת מלאה לפגום בבטחונך העצמי,מדברייך עולה נערה מקסימה מבפנים ומבחוץ.החברה, שאנו חיים בה ,אומנם מטיפה לרזון, אך עדיין יש חן גם במלאות. אנשים אשר
    חשים נוח בגופם ובנפשם משוחררים ומשדרים נינוחות לסביבתם,נסי לקבל באהבה את גופך ואת צורתו ואחרים יגיבו לכך.
    לעניין הביישנות עם בנים,חלק מהביישנות נובע מגילך הצעיר, מחוסר נסיון ותחושת חוסר הנינוחות שאת חשה בגופך. איך נפטרים מחוסר נסיון? מתאמנים מתנסים וצוברים נסיון. בהזדמנות זו אני רוצה לגלות לך סוד. אני יודעת שזה יישמע לך מאוד משונה, אך לביישנות יש גם קסם וחן, לכן אולי לא כדאי להפטר ממנה לגמרי?
    ,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאביטל

שני
    11/06/2009

תודה רבה=]]]]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה