מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זקוקה לעצהטלי15/06/2009
שלום לכולם :)
אני בת 30 והכרתי גבר בן 33 , לצערי הרב, הוא גר כרגע במרכז הארץ (למרות שהוריו גרים בחיפה) ואני גרה בקריות ועובדת בחיפה.
יצאנו פעמיים ומאוד נהניתי, אנחנו מדברים בטלפון כל יום, אבל אני מפחדת להיפגע, אני יודעת שזה יהיה מאוד קשה בגלל המרחק הגאוגרפי שיש בינינו, וחוץ מזה, אני לא לגמרי בטוחה ברצינות שלו, מפחדת שזה נורא נח בשבילו שאני כאן והוא שם , אני מחפשת שותף לחיים לא סקס לסופ"ש. איך אומרים דבר כזה אחרי שתי פגישות ??? אני מרגישה שאני חייבת לדבר איתו על זה כי אני לא יכולה להתעלם מזה, אולי אנחנו לא משדרים על אותו הגל ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאורלי
מורן זיו-אש15/06/2009באמת מצב קצת מורכב.
הפגישות הראשונות הן שלב ההכרות ובדיקת התאמה. לפי מה שאת מתארת, מצד אחד, הקשר מאוד קצר על מנת שהבחור ידע האם הוא מעוניין בך לקשר רציני (אני מניחה שגם את לא ממש בטוחה בו) כך שאם תעלי את הנושא הוא עלול להילחץ ויש לכך משמעות. מצד שני, אני מבינה ממך כי את מתחילה להיקשר או לקבל כיוון לגבי רצונך ליצור איתו שותפות לחיים ואז את מסתכנת באכזבה.
קשה לי לענות על שאלתך כי כמובן שאין חוקים, אך אני אענה לך באופן כללי...
אם תחליטי להעלות את הנושא בפניו הייתי ממליצה לך לשאול זאת באופן כללי ולא בהקשר אליך (אולי לגביך הוא עדיין לא יודע אך הוא מוכן לקשר רציני). אם את יכולה להתאפק אז כדאי...
באופן כללי אני ממליצה להתאים את חשיפת "האני" לשלבי הקשר השונים. בהכרות מומלץ לעסוק בהיכרות, הנאה מהביחד, לבדוק כימיה וכד', לא כדאי לעסוק בתכנון העתיד. בשלב הבא ניתן לפתוח נושאים יותר "כבדים".
מאחלת לך הצלחה
מורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)