מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אשמח לעצה שלכםמלי16/06/2009
אני בחורה בשנות 31 , אני טיפוס קצת רציני , ולא ספונטני ברוב הזמן , תמיד עושה חישובים לכל דבר אני עושה אותו , אמנם אני קצת ביקורתית וזה אני מנסה להשתנות , בגיל כזה מאחר שאני רווקה אני מתקשה למצוא חברות חדשות , כל החברות שלי הם כבר חברות של שנים וכולם התחתנו ויש להם משפחה , חברה אחת שהיא גם קרובת משפחה , היינו מאוד חברות ותמכתי בה הרבה ועזרתי לה לעבור את התקופות הקשות בחייה במשך שמונה שנים לפחות , היא עכשיו יש לה חברה אחרת , אז היא פתאום לא מתקשרת הרבה , לא מגיעה גם לא מציעה , אני ניסיתי ליזום בתקופה הזו ובכל פעם היתה עונה לי בקרירות , או סתם עסוקה עם השותפה שלה ,
איך אפשר להכיר חברות חדשות שגם פנויות , גם בעבודה שלי ממש אין אפשרות כי עובדת במקום כולם מבוגרים ממני בהרבה , ומה שמציק לי שאפילו במקום העבודה , כל היום אני כמעט לא מדברת עם אף אחד, אפילו אין עם מי , וזה משעמם אותי ויש ימים קשים שעוברים עליי , אמנם אני גם הולכת למכון כושר ועובדת עוד עבודה , וזמני מלא אך בכל זאת מרגישה לבד , או אולי אני משדרת משהו אחר , או בגלל שאני לא טיפוס של שטויות וצחוקים .
איך אני יוצאת ממצב הזה ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדידות
אביטל שטרית16/06/2009נשים רבות לצערי, חשות בודדות ואכן זה לא פשוט לרכוש חברים, יש אנשים שמטבעם הם חברותיים יותר ואחרים מופנמים. אם את מעוניינת להרחיב את מעגל חברייך התיחסי לזה כאל " פרויקט", ראשית חשבי היכן את יכולה לפגוש אנשים, אני רושמת אנשים ולא חברים, משום שבכל איש טמון פוטנציאל לחברות ,לאנשים חברותיים , לרוב יש סוגים שונים של חברים ולא כל החברים עונים לדרישות הנפש המחמירות, חלק מהאנשים כיף רק להעביר את הזמן עמם, או לצפות בסרט במחיצתם ואחרים עשויים להיות אנשי שיח וחברים לנפש , אם כי לא תמיד הם פנויים לסרט טוב.
ראשית חשבי על מקומות שבהם ניתן להכי אנשים ואל תפסלי את האינטרנט כמקום להכיר אנשים בעלי תחומי עניין משותפים. מרבית הרווקים שאני מכירה בוחרים להשתייך לח' ברה לקבוצה כלשהי של פנויים ופנוייות וביחד לצאת לטיולים, מסיבות בתי קפה, ערבי שירה ועוד,זוהי מסגת מצויינת לפגוש חברים שנמצאים במצב דומה לשלך,גם במקום העבודה את יכולה לנסות להעמיק את קשרייך.
בחני את המסגרות בהן את נמצאת כמו עבודה, חדר כושר וחשבי כיצד ניתן להעמיק את הקשר עם האנשים שאותם את פוגשת, אולי להזמין לקפה? או לשתף בחוויה קושי, ניתן להציע עזרה,או להתעמל ביחד. היקום מלא באנשים, אם תגלי נכונות, ומאמץ תוכלי בהדגה להפוך, מכרים למיודדים ולחברים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי מלי
מורן זיו-אש16/06/2009אני מחזקת מאוד את תגובתה של אביטל, וברצוני להוסיף.
אולי אני טועה אך אני קולטת בין השורות חוסר שביעות רצון מעצמך, אולי חוסר ביטחון במה יש לך להציע לאנשים. אני ממליצה לך לחשוב, ואפילו לערוך רשימה ובה כל תכונותיך הטובות, כל הדברים שיש לך להציע לאנשים, הכשרונות שלך והיחוד שלך. השקיעי בכך זמן, התחברי לעצמך ולמה יש לך להציע לעולם. נסי לעשות זאת בגישה יותר מקבלת ופחות ביקורתית כלפי עצמך. זה יעזור לך להתחיל את הפרוייקט.
שיהיה בהצלחה!
מורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לתגובתכן ..
מלי17/06/2009אני מודה לכן על התגובות המהירות , אני יודעת שאני כחברה מאוד אכפתית תומכת , אוהבת ודואגת , ואולי מרגישה שלפעמים יותר מדיי , לפעמים אני מרגישה שאני לא קלילה במובן לזרום או להיות ספונטנית עם אנשים שאני מכירה , אז איך אפשר להיות עם אנשים שלא מכירה , אולי המחשבה תמיד איך אראה בעיני אחרים אם אתנהג כך וכך , או מה אחרים חושבים עליי , אולי זה מה שמעכב אותי , ואני לא מצליחה להרחיב את מעגל החברות , מצד שני האפשרויות מאוד מוגבלות , למשל בעבודה שלי , אין בחורות או בחורים צעירים בכלל כולם מבוגרים 50+ , אחת יחדה שגדולה ממני בשנתיים , אך נשואה עם ילדים וגרים רחוק אחת מהשניה . אולי מה שחסר לי זה ללמוד איך ליזום יותר , בעצם להיות את היוזמת ולא לפחד מהתגובה של הצד השני . תמיד שאני מנה ליזום אז תוקפת אותי הרגשה שכאילו אני החלשה ובמיוחד שמצד השני לא מגיבים בהתלהבות , אולי זה נקרא חוסר בטחון עצמי שתוקף אותי לפעמים , למרות שאני מודעת מאוד לדברים החיוביים שבי ויש הרבה ...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)