איך לגרום לחזור אליי?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך לגרום לחזור אליי?
    דניאלה
    19/06/2009

היינו יחד פעם אחת נפדרנו וחזרנו שוב כי שנינו לא היינו שלמים עם הפרדה, אחר-כך נפרדנו שוב כשאנחנו לא שלמים עם זה(ככה לפחות אני מרגישה עם עצמי ומרגישה שגם הוא) וזה המצב עכשיו.
    אנחנו מדברים בהתכתבויות וזה נראה כאילו הוא רוצה שנחזור אבל האגו לא מאפשר לו להגיד את זה או לרמוז לי, אני רוצה לחזור אליו.. אז איך אני גורמת לו למהר יותר בעניין ולרצות לחזור אליי?(בפעם הקודמת ידיד שלי הסתובב איתי בכוונה וגרם לו לקנא )
    לפני שיהיה מאוחר מדיי
    תודה, דניאלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך לגרום לחזור אליי?

הוספת תגובה

• לדניאלה

מורן זיו-אש
    19/06/2009

היי דניאלה,
    אני לא יודעת עליך מספיק פרטים, בת כמה את או כמה זמן מערכת היחסים שלכם נמשכה אז אענה באופן כללי.
    אני לא מאמינה בלגרום לאדם לעשות משהו שהוא לא באמת רוצה, בטח בכל מה שקשור לאהבה. אני מציעה לך לחשוב עם עצמך מה קרה לכם, מה היה טוב כשהייתם יחד ומדוע נפרדתם. התמקדי באיזה בן זוג את רוצה והאם הבחור עונה על הדרישות, התמקדי פחות בדרך שתוכלי "להחזיר אותו" אליך. אם אתם אמורים להיות יחד- תהיו יחד.

בהצלחה
    מורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למורן מדניאלה

דניאלה
    20/06/2009

אני בת 16 והוא 17 היינו יחד בפעם הראשונה למשך חודש ובפעם השנייה גם
    הוא לא החבר שחלמתי שיהיה לי אבל בכל זאת אני רוצה להיות איתו, יש בו משהו שמושך אותי באופי, אני מרגישה שאני אוהבת אותו.
    אני לא יודעת אם הספקתי להתאהב בו או אם זה אפשרי בכלל?
    ואולי זאת לא אהבה בכלל וזה סתם משהו שאני מושכת ולא נותנת לו להיגמר?(הוא החבר הראשון הרציני)
    אני נורא מבולבלת, אני צריכה עצה טובה בבקשה..

תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי דניאלה

מורן זיו-אש
    23/06/2009

שוב שלום,
    את כותבת בעצמך שהוא לא החבר שתמיד חלמת שיהיה לך.
    לפעמים, כשאנחנו כל כך רוצים משהו, אנחנו שוכחים למה רצינו אותו, מה חשוב לנו.
    התשובה הכי טובה שאוכל לתת לך דומה לתשובה הראשונה. אין חוקים באהבה וגם אי אפשר לגרום למישהו לעשות משהו שהוא לא רוצה.
    את יכולה רק לבדוק את עצמך, מה מושך אותך בו? מה חשוב לך שיהיה בבן זוג? על מה את לא מוכנה לוותר בבן זוג? האם הוא התפשרות? למה את כל כך מעקשת עליו?

חשוב שתצאי עם תובנות, ואם זה נועד להיות זה יקרה מעצמו. בקיצור... "שחררי" באהבה והכל יסתדר!

בהצלחה
    מורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה