רוצה לשתף במשהו...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רוצה לשתף במשהו...
    קרן
    22/06/2009

אני בת 16. לפני שנה בשבועות פגשתי את יונתן, באיזה מפגש חברתי (שתינו דתיים לייט)

הוא לומד עם אחי הגדול (כיתה יב) ואני ממש חיבבתי אותו.
    יצא לנו מאוד להתקרב.
    באותה תקופה הייתי במצב ממש רע- ניסיונות "כאילו" התאבדות, הגעת למקומות רחוקים עם בנים ועוד.. והכל סיפרתי לו.
    אני חשבתי שהוא סיפר על זה וחשבתי שעשה גם דברים אחרים- אך בעיקר קינאתי על החברה שלו.
    החלטתי להתעלם ממנו. אז בפעם אחרי זה שנפגשנו באוטובוס התעלמתי הוא זרק לי הערה "מה את לא אומרת שלום?" ואמרתי שלא שמתי לב שזה הוא אז הוא אמר כאילו בצחוק שאני מניאקית ואני אמרתי שהוא מניאק בעצמו. ואז הוא שתק עד שהגענו מרכז הער שם הוא נפרד מחברים שלו ורק אחרי. ובאמצע הרחוב התחנן לסליחתי ואמר שאינו יודע במה מדובר ושאני יקשיב לו. לא סלחתי לו וכל אחד הלך לדרכו.
    חודשיים לא דיברנו ואז אחרי זה אמרתי לו שזו הייתה טעות. שהבנתי שזה לא אשמתו וביקשתי סליחה- הוא סלח. אבל יותר זה לא היה אותו דבר. כבר לא דיברנו ולא כלום ושתינו היינו במין משחקי פוזה כאלה.
    פעם הוא מתעלם ממני פעם אני ממנו.
    ואז ביקשתי שניפגש. הוא הזמין אותי ליד הבית שלו והיה לנו את הפגישה הכי מושלמת בעולם!!! אז ידעתי בטוח שאני מאוהבת. יום אחרי זה היינו אמורים להיפגש שוב אצלו. לראות סרט. הברזתי מביצפר.. בדרכי הביתה התקשרתי אליו אך הוא לא ענה. חזרתי הביתה והייתי ממש מדוכאת
    ואז התקשתי מחסו והא ענה.. כל כך התעצבנתי.
    אותו ערב יצאתי לעיר עם חברה הוא עלה על האוטובוס ניסה להגיד שלום. התעלמתי ממנו. והוא מיד ירד מהאוטובוס.
    אחרי זה שלחתי לו הודעה שאני לא יכולה לדבר איתו לתקופה.. עד שאני יסיים את הבחנים כי כל הקטעים האלה מחרפנים אותי.
    אחרי שסיימתי את הבגרות העיקרית התקשרתי אליו הבנתי שהוא הבין מההודעה שאני מעוניינת בו ניסיתי להכחיש את העיניין. קיצור- עכשיו הוא ממש מעוצבן וטוען שאני סנובית שהוא מוחק סנוביות ושנמאס לו מהסליחה שלי ומהבקשה החוזרת שלי להתחיל מחדש...
    אבל אני אוהבת אותו ורוצה אותו- אפילו לא כחבר אלה כידיד!!!!
    סליחה.. זה יצא מאוד ארוך... אשמח אם תוכלו לעזור לי.. הצעה.. משהו!
    יומטוב =)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רוצה לשתף במשהו...

הוספת תגובה

• לקרן

מורן זיו-אש
    23/06/2009

היי קרן,
    אני מבינה שאת מעוניינת להיות בקשר עם אותו בחור. אני מאמינה שניתן לבנות מערכת יחסים בריאה וטובה רק בדרך של כנות ואוטנטיות. ההצעה הכי טובה שיש לי עבורך היא להתנהג לידו בטבעיות, להיות נחמדה ואם זה נועד להיות זה יקרה. אני מניחה שבעקבות המשחקים שלכם אחד בשניה ולהיפך, שניכם מבולבלים.
    אני חייבת לכתוב עוד דבר, אני מקבלת ממך את התחושה שההתנהלות שלך בעולם היא מאוד אימפולסיבית, את קצת קופצת מדבר לדבר, קצת מתקשה לשים לעצמך גבולות ולעצור "בזמן", את גם מתארת נסיונות אובדנות (אין בנושא הזה "כאילו"). אני חוששת שצורת התנהגות כזו עלולה לגרום לך לשלם מחיר כבד. זה כנראה קשור גם לגיל ההתבגרות שאת חווה כיום אך תשקלי לפנות ליעוץ על מנת לעבוד על עצמך, להבין מדוע את ככה וללמוד להתנהל בדרך יותר מקדמת, שתקל עליך בחיים בכלל וגם למצוא זוגיות טובה בפרט.

מאחלת לך הרבה הצלחה
    מורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד משהו קטן..

קרן
    28/06/2009

עוד דבר שרציתי לשאול:
    יש יל מין נטייה כזו שאם אני מפסיקה משהו אני לא יכולה חזור אליו.
    נגיד אם אני בקשר עם משהו. שבוע אני יהיה איתו ואני יחשוב שהכל טוב ויפה.. ואז שבוע הוא יהיה רחוק... וכשיחזור לא ארצה אותו יותר..
    את יודעת ממה זה יכול להיגרם ואיך מפסיקים את זה?
    ובנוסף מאיפה מכירים בחורים נורמלים? אם אני דתייה לייט.. בביצפר של בנות בלבד.. ולא מקבלים אותי לשום תנועת נוער... אז יוצא שאני מכירה חבר'ה ממש לא לרמה שלי.. וזה משפיע עלי לרעה!

תודה ערב טוב שיהיה לך.
    קרן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה