מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם יכולתי לנהוג אחרתטלי23/06/2009
שלום,
אני יצאתי עם בחור נחמד , יצאנו שלושה דייטים דיברנו המון בטלפון, ובסופשבוע האחרון הוא טען שהוא חולה (הוא באמת נשמע חולה) והרגשתי שהוא קצת מסנן שיחות איתי, בסופו של דבר אמרתי לו שלשום שאני מרגישה שהוא לא לגמרי בעניין, הוא אמר לי אתמול שאני צודקת ושהוא לא חשב לדבר על זה אבל מאחר והעלתי את הנושא הוא מרגיש שכרגע אנחנו ידידים ולא יותר מזה, אבל אולי זה יתפתח, אני אמרתי לו שאין לי כוונות לחכות (אנחנו גרים מאוד רחוק אחד מהשני וזה גם ככה מאוד קשה) ושמאחר וזאת ההרגשה שלו אין לנו שום סיכוי.
אני מרגישה קצת פגועה, גם בגלל ששכבתי איתו, וגם בגלל שגם אני הרגשתי משהו דומה למה שהוא הרגיש, אבל עדיין ניסיתי והוא לא.
האם יכולתי לנהוג אחרת??
תודה
טלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לטלי,
מורן זיו-אש23/06/2009היי טלי,
נתחיל בזה שאני מבינה את הפגיעות שלך, אני חושבת שהוא לא ממש השקיע בלהכיר אותך כמו שאת השקעת. אחת הסיבות לשכב עם גבר בתחילת קשר זה גם על מנת לבדוק התאמה ביניכם ואין שום דבר רע בזה, אם את מגיעה לזה מתוך בחירה מודעת.
מעבר לזה, אני חושבת שהתנהגת ל מ ו פ ת!!! אני חושבת שגבר שרוצה אותך ירצה אותך גם כשהוא חולה, רחוק, עסוק, עייף וכד'
כל הכבוד לך, אני ממש גאה בך בלי להכיר אותך!
אני חושבת שאת הדוגמא לבחורה חזקה, שיודעת מה היא רוצה ומה מגיע לה והיא לא מוכנה להתפשר על שום דבר. את לא מוכנה לשתף פעולה עם משחקים. ויותר מכך, את לוקחת אחריות על מהלך העניינים ויוזמת פעולות שמתרתן דאגה לאינטרסים שלך.
אני חושבת שאת הוכחה לעובדה שבתקופת ההיכרות (שלרוב מלאת בלבול ומסרים סותרים) ניתן לתפקד מתוך חיבור לעצמי ולמה שמתאים לי ולא להתפשר.
כל הכבוד לך, אני בטוחה שתמצאי בן זוג משקיען ומפנק ולא תצטרכי להתפשר!
מאחלת לך הרבה הצלחה!
מורן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה :)
טלי23/06/2009תודה על התגובה המהירה, גרמת לי להרגיש הרבה יותר טוב :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)