מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רכילות מגעילהחיילת23/08/2007
אני משרתת בבסיס גדול בתור פקידה ופשוט בא לי להקיא מהבנות כאן, אם אני אומרת משהו למישהי זה מיד מגיעה לכולן, פשוט אי אפשר לסמוך פה על אף אחת. אני צריכה לעבוד איתן ואני לא מעריכה אף אחת מהן בכלל ומתה לעוף מהמקום המגעיל הזה מצידי להיות תקועה במקום שאני אחזור פעם בכמה שבועות הביתה לפחות אני אהיה בבסיס עם פחות בחורות, ממש התחלתי לשנוא את העם הזה. הן לא מרכלות רק עלי אלא על כולן, גם החברות הכי טובות ילכלכו אחת על השניה בכל הזדמנות ולכל אחד. איך אפשר להתמודד עם מצב כזה ולעבוד עם כאלה בחורות? אני כבר שוקלת לעשות צרות כי ביקשתי מהמפקדת שלי לעבור והיא לא הסכימה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מזדההה איתך!!!
בילבולית27/12/2008גם אני שירתתי בבסיס סגור ומרובה אנשים רכלנים. זהו טבע האדם, אחרי יום של עבודה במשרד אין מה לעשות ואין במה לתעסק אז כולם מתאספים, מעשנים נרגילה שותים פה ושם עושים שטיות ולמחרת יש רכילות טריה, בנות הן עם חרא, שתי חברות שוכבות עם אותו בחור ללא ידיעה וכל אחת מרכלת מאחורי הגב, מחוסר מעש אנשים עושים מעשים שלא חשבו עליהם, כמו קן צרעות, הבסיס שלי תמיד היה חברים כולם היו חברים ונשיקות ותמיכה ועזרה וחיבוקים ומאחורי הגב קללות קנאה ורכילות. אין כמעט בחורה אחת שלא תרכל על חברה שלה מקנאה לבחור, קנאה כי היא נראית יותר טוב ומקבלת יחס, תפקיד טוב. טבעו של בנאדם לדבר על צרות ובעיות של אחרים, מה שעושים, לא מתייחסים לשטויות אנשים שמכירים אותך ישארו בדעה טובה עלייך עם יצרת כזו מההתחלה. עד היום חבריי לבסיס מתים לדעת האם באמת שכבתי עם ההוא? וההוא? ומה עשיתי כדי לקבל יחס מועדף מהמפקד? הודות להתעלמות מהרכילות ולא התגוננות והסברים מטופשים שזה לא ככה, ולא היה, שתיקה שווה זהב, ואז אין עם מה להמשיך את הנושא, אין מידע. הסוד ליחס מועדף ממפקדים הוא באחריות ביצוע תפקיד על הצד הטוב ביותר, תרומה, ומוסר עבודה גבוהה, כאשר מבצעים עבודה מרצון טוב ומרצון להועיל לתרום ולהקל על מפקדים מקבלים תמורה ענקית!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדק בית
איילת לחמי24/08/2007חיילת יקרה,
המצב שאת מתארת נשמע מאוד לא נעים. ריכולים של חיילת אחת על השנייה ואפילו במצב של חברות. מצב של חוסר פרגון וחוסר אמון הוא קשה במיוחד כאשר אתן צריכות לשהות אחת עם השנייה במשך כל כך הרבה זמן ומהוות באיזשהו מקום משפחה אחת לשנייה.
מה אפשר לעשות? אני מאמינה שהשינוי יכול לבוא בהרבה מקרים מאיתנו.
בואי נבחן יחד את המקום שלך בכול הסיפור הזה. אני מציעה לך לדמיין איך את היית רוצה שהמצב הזה יהיה. תארי לי בכתב את הבסיס המושלם מבחינתך כאשר תנאי הבסיס (מסגרת צבאית והרבה נשים) נשארים זהים. איך היית רוצה שהבנות ינהגו אחת כלפי השנייה? איך את היית רוצה להרגיש ביחס לחברות שלך? אני מבקשת גם שתבחני את ההתנהגות שלך- האם את מתנהגת באופן דומה למה שתארת ואם כן למה?
מהחזון שלך אולי יהיה אפשר לעשות שינוי כללי- אי אפשר לשנות את כולם אבל אפשר לשנות את הסביבה הפרטית שלך וזה מספיק בשביל ההתחלה
מה את אומרת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)