מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום :).....26/06/2009
שלום אני בת 14 ויש לי בעייה שאני לא יכולה להתגבר עלייה , הבעייה היא שאני ביישנית , סגורה , נוטה להסגר בבית , וחסרת ביטחון עצמי .
אני נכנסת ללחץ כשמישהו שאני לא מכירה מתחיל שיחה , או שמשהו שאני מכירה חלקית .
אני כמו חוטפת בלקאוט כאילו שוחכת הכל , ועם בנים זה יותר גרוע אף פעם לא היה לי חבר למרות שלכל החברות שלי היה , אף פעם לא התנשקתי , אפילו לא במשחק אמת או חובה .
וכשמתחילים איתי אני ישר חושבת שרוצים לנצל אותי וגם עם אני לא חושבת ככה אז אני מאוד נלחצת וישר מעבירה נושא או אומרת שאני צריכה ללכת וממציאה תירוצים , אין לי ידידים וגם אף פעם לא היה לי , אני כאילו מפחדת מבנים ,
אני לא חנונית בכלל , פיתחתי לעצמי תדמית וכולם בטוחים שהיו לי איזה מיליון חברים ,
מה אפשר לעשות האם יש תרגילים כלשהם , אל תפנו אותי לעזרה מקצועים או עם אדם אחר כי זאת רק אני עם עצמי .
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מורן זיו-אש28/06/2009המצב אותו את מתארת אופייני לנערים ונערות בגיל ההתבגרות. יש הרבה סיבות והסברים למצב אך חשוב שתדעי ששאלות על זהות, עיצוב דימוי עצמי וביטחון עצמי הם נושאים שמעסיקים את רוב (אם לא את כל) בני הנוער.
אני ממליצה לפנות לעזרת אנשי המקצוע (דרך פנייה להוריך, יועצת בית הספר, מבוגר אחראי ועוד) במידה ואת מרגישה שהתפקוד היומיומי שלך נפגע, במידה ואת חווה עצב ותסכול ואינך יודעת כיצד להתמודד. בטיפול תוכלי לקבל כלים להתמודדות עם המצב, תוכלי להבין מה מסתתר מאחורי חוסר הביטחון ולקבל מקום לשוחח על הדברים במקום מוגן ובטוח.
בהצלחה!
מורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)