מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לילה טובהייהיי30/06/2009
שלום אני לא בדיוק בטוחה שהגעתי לאזור הנכון לשאול אבל בל מקרה.
אני בת 16.
נגיד מישהו שאני הכרתי מהאינטרנט התחלנו לדבר כמה פעמים הבאתי לו את הפלאפון שלי ודיברנו גם בלילה.
ונגיד שהוא אומר לי " בא לי לאכול אותך" או שהוא רומז לי שהוא רוצה להפגש. או "איזה כוסית".
הוא לא אומר את זה כל הזמן לפעמים שאנחנו מדברים ומתגלגלים את הוא אומר לי את זה.
ואז אני אומרת לו "בוא נחכה בסבלנות לאט לאט עד שנכיר את אחד שלי ואולי ניפגש".
אז הוא אומר לי " אין בעיה אני לא לוחץ עלייך, קחי את הזמן.."
בקיצור לא אמרתי גם לאמא שלי...
את יכולה לייעץ לי מה אני יכולה לעשות במקרה הזה?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך,
מורן זיו-אש01/07/2009קשה לי להבין מה את שואלת... האם המילים שהוא אומר מפריעות לך? האם את שואלת אותי למה הוא מתכוון? חסרים לי פרטים למשל, מה גילו?
אני אתייחס לדבריך באופן כללי:
אני חושבת שאת צריכה מאוד להיזהר כשאת מכירה אנשים באינטרנט. אולי אני טועה, אבל נראה לי שהוא יותר מבוגר ומנוסה ממך, ואת עדיין צעירה ולכן גם חסרת ניסיון. אני ממליצה לך בחום (!) לשתף את אימך בקשר עם אותו בחור וכמובן לא להיפגש איתו בלי שהיא יודעת ומאשרת.
בהצלחה!
מורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוספה
הייהיי01/07/2009הוא בן 21.
תראי ארני יודעת שזה מסוכן להפגש מהאיטרנט.
אני שואלת אותו " לא משנה לך שאני קטנה ממך?" הוא אומר לי " לך זה מפריע?, אם לא אז לא מפריע לי , את גם בוגרת יחסית לגיל שלך, אבל בתכלס אני פה זה שנדפק כי אני הכי גדול את לא וזה גם לא חוקי". ככה הוא אמר לי.
מה את חושבת על זה תאמת?
הוא התקשר אליי כמה פעמים בערב שהוא חזר מהעבודה והיה עייף מאוד ככה הוא אמר לי ושהוא קם מוקדם בבוקר לעבודה עד אחר הצהריים ושהוא מתקשר אליי בערב אנחנחו מדברים איזה שעה וחצי הוא זה שרק מתקשר אליי.
הוא אומר לי " את לא צריכה להתקשר אליי בגלל שאת צריכה לשלם על זה כסף וגם אין לך עבודה"
אז הוא אומר לי שהוא רק התקשר אליי.. דיברנו איזה 5 או 4 פעמיים בערב איזה שעה וחצי וזה..
ולפעמים יוצאות לו המילים איזה יפה את , כוסית , באלי לאכול אותך אני מרגיש אני מתאהב ומגעגע.
הוא לא אומר לי את זה כ-ל הזמן לפעמים פה ושם.
תראי אם זה מפריע לי תאמת קצת כי אני לא רוצה גבר שיאהב אותי במראה החיצוני בגלל שיש לי גוף יפה ושאני יפה. ( אם הוא אומר חח )..
הבנת את הקטע..?
מה את חושבת על זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב שלום
מורן זיו-אש01/07/2009אני לא מכירה אותו ולא יודעת מה כוונותיו, אני גם לא מכירה אותך.
קשה לי לייעץ לך דרך כאן, יש הרבה גורמים לקחת בחשבון וזה מורכב.
קצת צורם לי שהוא ציין באופן מפורש שזה לא חוקי... את נשמעת לי ממש צעירה וחבל שתפגעי.
אני מייעצת לך בחום לשתף את אימך
אל תהססי!
מורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרמזור אדום
אביטל שטרית02/07/2009הדברים שרשמת על הבחור שלך, אמורים להדליק אצלך לפחות כמה נורות אזהרה, מהמקום שבו אני נמצאת , זה נראה כמו לונה פארק של נורות מהבהבות.
הבחור לא רוצה שתיתקשרי אליו, הוא היחיד שמתקשר קרי: הוא זה ששולט על הקשר וייתכן שיש לו מה להסתיר, אולי אישה?
הגיל שלך לא מפריע לו , אולי משום שהוא אוהב לוליטות,ייתכן שהוא אפילו בוגר ממה שחשף,באינטרנט קל להסוות את הגיל. לגיל ולנסיון יש משמעות ונראה שהוא מתמרן אותך, הוא גם מודע לעובדה שהוא פועל בניגוד לחוק ובכל זאת הוא יצר עמך קשר, מה שהופך אותו לסוג של עבריין, הבחו ר נשמע כמו מי שמחפש טרף קל, ואת נפלת לו ברשת. צר לי אך כוסית ובא לי לאכול אותך, אינן מילים יפות, אלה מילים שמשקפות בבירור את רצונותיו, את רושמת שאינך מעונינת שגבר יואהב אותך בשל המראה החיצוני ,אולם כאן לא מדובר על אהבה. המילה הנכונה להגדיר את מה שהוא מחפש היא זיון.
כואב ככל שזה ישמע לך אניי מציעה לך לנתק את הקשר עם הבחור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב אני
הייהיי02/07/2009נכון את צודקת.
ואני גם לא מתכוונת בכלל בכלל וגם לא התכוונתי עוד לפהגש איתו..
אמרתי לו את זה שאני לא רוצה עוד להפגש איתך וגם אני צריכה הלכיר אותך לפני.
הוא אמר לי " בסדר, קחי את הזמן שלך"..
את צודקת איך לא שמתי לב שהוא אולי עבריין. הוא גם רמז לי שהוא אמר שלי לא כ"כ אכפת ואני זה שנדפק לא את.
עכישו זה ממש פתח לי את העניים.
אבל מצד שני מה איך אני יגיד לו את זה שאני לא מעוניינת ליצור איתך קשר? או שפשוט אני לא יענה לו לפלאפון ואסאמאסים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב אני-הוספה
הייהיי02/07/2009אני לא הכרתי אותו מאיזה אתר אחד של תמונות וזה.
פשוט נכנסתי לאיסיקיו שלי אתר כזה שמתכתבים עם חברים וזה.
אז נכנסתי לאיסיקיו שלי ופתאום הוא שלח לי הודעה של "מי זאת?" ואז אמרתי לו והוא אמר לי מי זה. (כנראה שלא שמתי לב שהוא כבר הרבה זמן על האיסיקיו שלי). ואז דיברנו הרבה וזה שלח לי תמונה שלו ומסתבר שגם אני (ואני יודעת שאת אומרת לעצמך שעשיתי טעות). אבל גם מסתבר שהוא אמר לי שפרמטו לו את המחשב וכול הקבצים נמחקו לו והוא ביקש ממני עוד תמונה שלי ולא שלחתי לו (אחרי כמה שבועות הוא אמר לי ).
אז בקיצור סתם לעניין אותך הכרתי אותו מהאיסי ודיברנו באיסי תקופה שלי כמה ימים ואז ביקש את הפלאפון שלי , ננתי הוא התחיל להקשר וכול מה שאמרתי לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)