מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אהלןחסוי01/07/2009
בתקופה האחרונה אני מתחבטת עם עצמי בכל נושא מציאת בן זוג. עוד מעט אהיה בת 24, אני מכירה טוב מאוד את עצמי, ועדיין לומדת. מנסיון עבר וממשובים מהסביבה ברוך השם אין בעיה של תקשורת. העניין הוא שככל שהזמן עובר אני מרגישה יותר חזקה אבל במקביל מאוד רוצה כבר שותף, ובמקום מסוים זה מעט מחליש. למרות כל ההקדמה הזו השאלה שלי היא נקודתית: אני נמצאת במסגרת אימונים מסוימת וכל החברים בה הם גברים, אני הבחורה היחידה. כולם מאוד מכבדים ומכירים אותי כבחורה עדינה ויחסית שקטה. אין הרבה זמן לשיחות נפש- רק לפני ומעט אחרי האימון. בשבועיים האחרונים אני מתעניינת יותר באחד הבחורים, יתכן והוא מרגיש את זה. מתוך מספר מועט של שיחות הבנתי שכנראה מדובר בבחור שמעניין להכיר יותר טוב. מה שקורה בפועל הוא שאני עושה ההיפך, מתנהגת בצורה שלא ממש מקדמת את העיניינים, וגם קצת כמו ילדה בת 16 שנדלקה על מישהו, ובאמת שזה מפליא אותי- אני לא יודעת אם יש לו חברה, אני גם לא יודעת אם הוא מעוניין, אולי כי אני רוצה להבין את זה כך נראה לי שהוא נותן לי תשומת לב יותר מהנדרש. השאלה שלי- מה אני עושה?, איך אני מבררת את כל הפרטים וגורמת לזה להתקדם מבלי ליצור מבוכה? זה דיי מייאש אני חייבת לציין. ממש לא מתחשק לי למשוך עניינים כך הם מאבדים מהמשמעות שלהם וצריך לקחת בחשבון שאנחנו מתאמנים יחד ונמשיך להתאמן- רצוי לציין שלפני יותר מחצי שנה נפגשתי בערב שישי עם חבר טוב שלו מהאימון, באמת בכוונה תמימה- לא היה לי רצון להמשיך וסרבתי לבקשה שלו להמשיך לצאת.
וואו פירטתי יותר מדי, סורי
תודה מראש :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
מורן זיו-אש02/07/2009ראשית ברצוני להחמיא לך על הבגרות, הכנות והמודעות העצמית הגבוהה שלך, התרשמתי ממך!
אני מאמינה שהדרך הנכונה למנוע את כל המבוכה שאת נמצאת בה היא להשתמש בכנות וישירות. (אינני טוענת כי עליך לחשוף בפניו את רגשותיך, הרי מדובר בהכרות שטחית שאת מעוניינת להעמיק)
אני לא ממליצה להשקיע אנרגיות בלהשיג עליו פרטים- זה רק ילחיץ אותך יותר כשתהיי לידו, וזה היופי בכנות- היא משחררת. מצד שני, כמו שאני תמיד כותבת כאן- להתאים את רמת החשיפה לשלב בקשר.
כיוון שאת נשמעת בחורה שלוקחת אחריות על חייה באופן אקטיבי, אני ממליצה לך לנסות בעדינות להציע לו להיפגש לקפה לאחר האימון, אם קשה לך, את יכולה ליזום מפגש של כל הקבוצה ושם לנסות להיות יותר קרובה אליו. אתם כבר לא ילדים וגם אם הוא יבין את כוונותיך לא יקרה שום דבר, שניכם אנשים בוגרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקדם את העינינים...
אביטל שטרית02/07/2009היי לך, את שואלת כיצד מקדמים את העינינים ובכן התשובה היא בפשטות ובכנות.
מצטרפים אליו באחת ההפסקות, אולי שותים קפה ביחד ,או משקה אחר שנהוג לשתות בין האימונים ובין לבין מדברים, את יכולה לספר קודם על עצמך, למשל אם נפרדת מחבר וכו,,, ואחרכך להתעניין במצבו, את יכולה להציע ללכת אחרי האימון לים , סרט, או כל דבר אחר שאתם אוהבים, את יכולה לעזור לו או להעזר בו באימונים, ולהתכונן ביחד לשעורים.את גם יכולה להמתין לאדון ולחכות ולצפות שהדברים יזוזו,את יכולה לרמוז לו שאת מעוניינת, יש דרכים רבות לקדם קשר, בחרי את מה שמתאים לך.מרבית הבנות בגיל 24 עדיין רווקות וזה לא צריך להחליש או לייאש אותך, להיפך, אם כי אני מבינה את התשוקה למצוא בן זוג.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)