בעיה, מסיבת רווקים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה, מסיבת רווקים
    לא מגלה
    26/08/2007

לכל הבנות שלום - יש לי בעיה ממש דחופה. תשמעו, אני רותחת, אני עומדת להתחתן ועשו לבעלי לעתיד מסיבת רווקים לפני איזה שבוע. הבנתי שהיו שם חשפניות, ושזה לא נגמר בזה שהוא והחברים שלו רק הסתכלו עליהן...

למה, שבוע לפני החתונה שלי, אני צריכה לחשוב על בעלי מתגופף, שלא לומר יותר מזה, עם איזו בחורה שבטח נראית כמו זיון מהלך?

למה גברים עושים כאלו שטויות דביליות שאנחנו אחרי זה צריכות לאכול את הלב , וכמובן שלו כלום לא מפריע. והכי גרוע, למה הוא לא מסתפק בגוף שלי ובלב שלי וצריך לגעת באחרות? אם זה ככה היום, מה יקרה כשהוא יהיה נשוי לי 10 שנים ונהיה יותר רגילים לשגרה ועם פחות זמן האחד לשנייה.

האם זה אומר שאני מתחתנת עם בוגד בפוטנציה? ואל תספרו לי שכל הגברים בוגדים - עד לפני כמה ימים בכלל לא חשבתי שהאפשרות קיימת...

אני מרגישה פאתטית ועצבנית. הוא ממש ביאס לי את החתונה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה, מסיבת רווקים

הוספת תגובה

• תגובה שונה בנושא

בילבולית
    27/12/2008

לא לקחת את מה שאומר אישית, יש לי דעה שונה בעניין. מסיבת רווקים היא מן מסורת שקיימת נצחים, אי אפשר לוותר, לגבי חשפנית זה חלוק מאוד כל אחד בוחר בידור אחר יש כאלה שהולכים להמר בקזינו, יש כאלה שהולכים לבר, יש ההולכים למועדון חשפנות. אני לא מבינה את כל עניין הלחץ הזה, קצת אמון בבעל לעתיד, למה ישר לחשוב שהוא יתנפל על חשפנית ממש לפני חתונה? כאילו מה אין הזדמנויות בימים אחרים? מיותר להכניס דברים לראש! עוד משהו! כל החשפניות אבל כולן נראות זוועת עולם למרות גוף רזה ציצי ותנועות ריקוד מגרות, תהיו בטוחות שגבר שהוא מסופק מבת זוגו לא יקפוץ על זונה שבאה לשרת את כל החברה אחרי שבדיוק סיימה לעבוד בעוד אירוע כזה, קופצים על המציאה רק אלה שחסר להם, או אלה שאין להם חברה, אני אומרת את זה מנסיון של חברים במיוחד גברים שלי ושל חבר שלי שמדברים איתי על כל נושא וכל דבר,וכל אחד כבר עבר כמה וכמה מסיבות בסגנון, נדיר מאוד שמישהו עם ראש על כתפיים ילך על חשפנית יחד עם חבריו. מבחינת נגיעות- נכון לא נעים לחשוב שאולי היא השתפשפה לו בין הרגליים, אבל אני לא מייחסת חשיבות רבה כי במסיבת הרווקות של חברה שלי הזמנו מסאז'יסט שעושה עיסויים חושניים עם שמנים עם אופציה ליותר פינוקים, אז כן אנחנו הבנות גם התפנקנו על בחור חלומיייי!!!!!!!!!!! מדברים על נשים שהן מין חלש? הנשים עושות את עצמן כאלה! אני לא מחשיבה את עצמי למין חלש, קרה ונתתי כמה סתירות עוצמתיות לחבר, קרה שאני קיבלתי גם אבל בצדק כי הגיע לי ואני לא אומרת את זה כי אני חלשה או מנסה להצטדק לפני אנשים, עשיתי מעשה חמור והבנתי את האשמה. לא צריך להמעיט בכחה של אשה! בכל מקרה, אין בזה רע לדעתי(כמובן כל עוד את לא יודעת בוודאות שהוא קיים איתה יחסי מין, כי אז השיחה היא שונה) וזה מסמל איזשהו בילוי אחרון עם חברה רווקים והצבת קו סיום לשטויות ופרידה מחיים ישנים. אם הגבר ירצה לבגוד הוא ילך גם ביום אחרי החתונה ואת אפילו לא תדעי ולא תחששי כי מבחינתך הוא היה בעבודה. זה גם קורה! אל תסבכו אתן את עצמכן ללא כל בסיס מוצק! חבל זה גורם לעצבנות יתר ואפילו ויכוחים מיותרים!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השלמה עצמית

נעמי
    15/02/2009

תנסי להתעלות על עצמך לפעמים הצרות שלנו קיימות רק בראש שלנו ואנחנו חייבים לבין את זה כדי להתחזק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאיפה הבנת?

שירה
    26/08/2007

כתבת שהבנת שהיו שם יותר ממבטים, זאת אומרת שמישהו שם סיפר לך על זה או שבעלך לעתיד נידב מידע מרצונו?
    חסרים כאן פרטים, איך גילית, מה עשית אחרי זה (הוא ישן במיטה עדיין או על הספה בסלון)?
    תספרי מה עובר עליכם ואיך הזוגיות ביניכם בכלל כדי שיהיה אפשר לענות לך טוב יותר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה משנה?

לא מגלה
    26/08/2007

הרפטים באמת משנים? קיבלתי כל מיני רמזים אידיוטיים מהסביבה, שחשבה שזה נושא משעשע. ולא, הוא לא ישן על הספה, אבל אנחנו גם לא ישנים מחובקים.

העיקרון הוא זה שמשנה, זה שאני מדמיינת אותו רוקד עם בחרוות ערומות, הבן זונה הזה. אני צריכה להתחתן אתו עוד מעט ואני כל כך כועסת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיברתם על זה?

שירה
    27/08/2007

זה משנה כי יש הבדל אם הוא בא והודה בזה או אם את שומעת מאנשים אחרים.
    עכשיו שאת יודעת וכועסת עליו, דיברתם על זה? הוא יודע בכלל שאת יודעת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כל הגברים...

ליבת
    26/08/2007

מזדהה איתך. חבר שלי היה במסיבת רווקים ושמעתי שהוא נגע בחשפנית, העפתי אותו כמו טיל ואם עכשיו יהיה לי חבר שרק יחשוב על ללכת למסיבה כזאת אני כורתת לו אשך.
    אם זה נראה להם כל כך בסדר, למה שהם לא ירשו לנו ללכת למשש כל מיני גברים? זה בסדר רק כשהם עושים את זה.
    תאמיני לי, מבינה את בוביט...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני לא יודעת

לא מגלה
    26/08/2007

תודה על ההזדהות - אבל רגע, אני לא רוצה להעיף אותו וגם לא לחתוך אשך, רק שהוא לא יעשה את זה עוד פעם. מה את חושבת, גבר שנהנה מחשפניות הוא אחד שגם יבגוד אחרי זה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דברו בינכם תציפי את תחושותייך

איילת לחמי
    26/08/2007

וואו, וואו.
    קודם כל מה שלומך?
    המצב נשמע מסובך בעיקר בגלל שיש חתונה שקרבה ובאה ויש לך סוג של דד ליין- מהה להחליט עד שתעשי את הצעד הזה שהוא בוודאי מאוד משמעותי לך.

אני רואה מכול התגובות שחשוב לך לדעת "מה זה אומר?". מה זה אומר שהוא היה עם חשפניות ומזה אומר שהוא לא סיפר לך על זה עד עכשיו. זה יכול להגיד הרבה דברים. יש גברים שהולכים למסיבת רווקים נוגעים בחשפניות ואחר כך חוזרים לחייהם היגריים עם בנות זוגם. כמו שיש כאלה שהולכים למועדוני חשפנות סתם ככה באמצע החיים. מצד שני זה יכול להגיד הרבה- שהוא רואה את הדברים אחרת ממך, שהוא יותר פתוח ליחסים מיניים מחוץ למסגרת הזוגית שלכם ועוד ועוד. כמו כן יש מגוון רחב בין שני הקצוות שתיארתי.

אבל אני חושבת תשמה שבאמת חשוב זה שתשאלי אותו "מה זה אומר לגביו". למה הוא עשה את זה ולמה הוא לא סיפר לך? מה זה אומר לגבי העתיד הזוגי שלכם מבחינת שיתוף מול בגידה.
    ומה שיותר חשוב הוא מה את מרגישה לגבי כל העניין- איך את יוצאת מהסיפור הזה. האם את פגועה, מחושלת,כועסת, וכו'.......
    מה שכן- תגידי לו תגידי את כל מה שאת מרגישה ותראי איך הוא מגיב לזה. האם הוא אמפטי או מזלזל. האם הוא מבין או מבטל.

ממשבר אפשר לצמוח- הצמיחה יכולה להיות ביחד או לחוד וזה תלוי בכם.

מה את אומרת?
    בהצלחה,
    איילת לחמי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הצילו אני משתגעת וצריכה תמיכה ייעוץ

דקל
    30/03/2008

הצילו בדיוק באותו עניין כל נושא המסיבות רווקים למיניהם הגברים חייבים להבין שלא יכול להיות מצב שמותר להם לערב בחורות ערומות בערבים האלה
    אני כבר 3 שבועות בדיכאון מכל העניין הזה
    ולבקש מהם לוותר ולא להיות שם יותר זה לא הגיוני כי החתן הוא זה שקובע אני פונה לכל הבנות שכן מרשות שזה יקרה אתן כניראה לא באמת יודעות מה הולך שם וכמה אין לחשפניות גבולות תאמינו לי שאם הייתן יודעות לא הייתן נותנות לזה לקרות
    אז אם מאפשרת כזה דבר אז קחי בחשבון שכל החברות של החברים שלו סובלות כי אפשרת ערב מלא הוללות ,
    אולי אני מגזימה אבל זה בעיני נורא הסיפור שלי הוא ארוך אם יש מישהי שמעונניינת שאני אספר ואפרט כי אולי היא תוכל לעזור לי להחלים אני אשמח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איבוד שליטה

איילת לחמי
    30/03/2008

הי דקל

מה שלומך?
    את מתארת תחושות של איבוד שליטה על מה שעומד לקרות דווקא במקום בו אתם בוחרים על איחוד זוגי ומשותף בו לשניכם יש אחריות ויכולת בחירה.

מאחר ושום דבר עדיין לא קרה - יש לכם זמן כזוג לפתור את הסוגייה.
    את מעלה תחושות קשות שלך ביחס לה שיהיה במסיבה הזו ומתוך המקום שלך- הפגיעה והפחד ממה שיהיה - את צריכה לדבר עם בן הזוג שלך.

חשוב שתדברי איתו ותאמרי לו מה את מרגישה ולמה זה מפריע לך. את יכולה לבקש ממנו שלא יהיו חשפניות באירוע או שיבקש מחברים שלו שלא יזמינו אותן. אף על פי שזו מסיבה עבורו יש את המקום לתחושות שלך להיות חלק מזה.

יכול להיות שגלי שגם הוא לא רוצה אבל חברים שלו רוצים ואז יהיה לו את הגב שלך לבקש מהם לא להזמין חשפניות ויכול להיות שתגלי שלא אכפת לו והוא שמח שאת מעלה בפניו את הדברים הללו.

ארגוני חתונה זו תקופה לא קלה עבור כל הזוגות של ריבים וויכוחים על דברים רבים. החוכמה היא לצאת מהמשברים הללו חזקים יותר ומחוזקים כזוג.
    אם תשמרי את התחושות שלך בלבך ולא תשתפי אותו את עלולה לשמור לו טינה או להמשיך לכעוס מבלי שלו תהיה את היכולת להגיב ....

כעת דקל חשוב לי גם לומר לך את דעתי בנושא ואינך חייבת להסכים או לקבל אותה -
    אני חושבת שהזמנת חשפניות למסיבת רווקים היא פגיעה. פגיעה בגברים המזמינים כי זה מזלזל בהם ו בכול הנשים- בחשפניות המוזמנות ובכול הנשים האחרות.

לעוד שאלות והתייעצויות אנחנו כאן
    תהיה חזקה

בהצלחה
    איילת לחמי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא הייתי מתחתנת

חסוי
    27/08/2007

תבררי הכל לפני שאת עושה את הצעד הזה...
    דברי איתו ותגידי לו מה את מרגישה וחושבת מכל הלב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ואיפה החתן בכל הסיפור?

איילת פדה
    27/08/2007

יקרה
    כמה תגובות מעוררת הודעתך.
    כמה אמפתיה, הזדהות ואכפתיות נשית.
    ומה איתו?
    שאלו אותך אם דיברת איתו. מה הוא אומר?
    שתפי אותנו (וקודם כל אותו), בכדי לקדם את הזוגיות שלכם
    וזכרי - טעות, גדולה ככל שתהיה בקרב שני בני זוג, לא יכולה לפרק קשר שיש לו בסיס חזק וטוב.

בנוסף קחי בחשבון שיש נורמה גברית בקרב חלק מהגברים בנוגע למסיבת רווקים, ומופעל שם לחץ חברתי לא קטן. זה בכלל מעניין לפתוח את השאלה לגבי הנושא הזה.
    מה אתן חושבות?
    מה בני הזוג שלכם חושבים?

איילת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשפניות

מזועזעת
    02/09/2008

הנושא הזה כל פעם מרתיח אותי מחדש. נורמה חברתית גברית מטונפת, שנכנסה לעולם לפני שנים רבות ולא מוכנה לעזוב אותו... סיפור קטן אני יוצאת עם בחור מקסים ביותר, באמת, אין דברים כאלה...רגיש, סבלני, איכפתי, פשוט התגלמות חלומותי... קצת אחרי שהתחלנו לצאת גיליתי שמנהג החשפניות, ובכלל, פורנו בחברותה, זה משהו מאוד מקובל בחבר'ה שלו והוא גדל לתוך העולם הזה (לא בקטע של סטייה, אלא בקטע שזה מאוד מקובל אצל הגברים להזמין חשפניות או לראות פורנו באירועים - בעיקר מסיבות רווקים כמובן). אני מחשיבה את עצמי לאדם מאוד קיצוני בנושא המוסר וכמובן לא יכולתי לעבור על זה בשתיקה - במיוחד שהתחלתי לדמיין אותו יושב במקום כזה ומסתכל על מישהי אחרת מתערטלת ומגרה... מיד העליתי את הנושא בפניו. כמובן שבהתחלה הוא בכלל היה בשוק שזה כל כך מפריע לי, לא היה לו מושג! סך הכל מאז שהתחלנו לצאת הוא לא עשה זאת אפילו פעם אחת, כך שלא הייתה הזדמנות לדבר על זה. כמובן שהשיחה לא נגמרה בתובנה מסויימת, אבל הדבר החשוב ביותר זה שהוא הבין שזה מאוד מפריע לי! השיחה הזאת עלתה עוד כמה פעמים, אפילו פעם אחת גם חבר שלו היה נוכח. החבר בכלל אמר שזה מגעיל אותו להסתכל על מישהי שאין לו רגש אליה, זה נראה לו מטופש ובמיוחד לעשות זאת למישהו שרק עומד להתחתן - אתן רואות???יש צדיקים בסדום!!! לסיכומו של עניין אני והוא כבר שנה יחד, והשיחה הזאת עדיין לא נגמרה ואני דואגת להעלות אותה בכל פעם שזה מציק לי ובכל פעם שאני מדמיינת משהו כזה בראשי. הוא מצידו לא היה בשום אירוע כזה בשנה הזאת, אבל לא בגללי, אלא פשוט לא יצא. אני עדיין חוששת מה יקרה שיגיע היום שהוא כן ילך, אני לא בנאדם שישלול ממישהו לעשות משהו שהוא רוצה. בכל מקרה, אני את שלי עשיתי. בן זוגי מודע מאוד למצב, הוא מבין בעצמו שזה בעייתי ואף יודע שזו מוסכמה חברתית ולא באמת צורך אנושי... אין לי מושג איך הוא יתנהג שיגיע היום שחבר שלו יזמין אותו למסיבה כזו, אבל אני בטוחה שהוא ידע שזה יפגע בי מאוד - אז כמו שאמרתי- אני את שלי עשיתי. מסקנה: אני חושבת שצריך לדבר. זה הפתרון להכל. הנה, עובדה, אני אמנם לא הצלחתי להיפטר מהבעיה, אבל לפחות יש לי אוזן קשבת בבית... מקווה שהעולם יתחיל להבין שכל הזוהמה הזאת לא עושה לנו טוב. בהצלחה לכולכן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה