לבנות בלבד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לבנות בלבד
    mimi
    20/07/2009

הודעה לבנות בלבד ? mimi781 20/07/09 19:48

זאת הודעת הכרות קצת יוצאת דופן. זהו הפרויקט האישי שלי שלקחתי על עצמי - לצאת מהבית ולהכיר אנשים ומקומות חדשים ברחבי הארץ. אני אוהבת להכיר מקומות שונים ברחבי הארץ. ולסייר בהם. אך נבצר ממני מפאת חרדה חברתית. מבקשת אני להכיר מקומות בערים, פינות חמד וקסם. בכל עיר יש פינה כזאת, זה יכול להיות בבית קפה שכונתי, ים, פינת חמד וקסם שלא הייתי מכירה אילולי הפרויקט שלי. וכן, פתח להזדמנות לבילוי והכרות עם אנשים חדשים. אומרים כי אדם הוא תבנית נוף מולדתו - בפרויקט הזה לוקחת עלי להיפתח אל מקומות שונים, ערים, אתררים, פינות חמד וקסם ברחבי הארץ דרך סיור עם חברות שארכוש דרך האתר הזה, אשר יתנדבו להזמין אותי לסיור עמן. רוח הסיור - כבילוי , הכרות עם מקום חדש, ופתח לבילוי ידידותי עם אנשים חדשים.

פנויה בסופי שבוע, שישי או שבת, טיול לשעתיים שלוש. (לא יכולה יותר). הוצאות - הוצאות שונות הן עלי כגון בית קפה מסעדה כרטיס כניסה לאתר מסוים, תשלום כרטיס וכו'. הכל עליי! אני מבקשת שיפנו אלי רק נשים בלבד - רק בנות, בגילאים 28-40, אנא גברים לא לפנות. מדובר בפרויקט ולא בהכרויות במובן הקלאסי של המשמעות.וכן שתהיה אשת שיח, חברותית וסימפטית.

קצת עלי, אני נוחה מאוד, סימפטית, בת 30, הנני בעלת מוגבלויות נפשיות שאחת מהן היא חרדה חברתית וחוסר מוטיבציה לצאת מהבית.

מימי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לבנות בלבד

הוספת תגובה

• למימי

מורן זיו-אש
    20/07/2009

התרגשתי מאוד לקרוא את פנייתך, אני מחזקת אותך על האומץ והיוזמה. כל הכבוד!!
    אני מעודדת את חברות הפורום להענות להזמנה

הרבה הצלחה!
    מורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה