מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לבנות בלבדmimi20/07/2009
הודעה לבנות בלבד ? mimi781 20/07/09 19:48
זאת הודעת הכרות קצת יוצאת דופן. זהו הפרויקט האישי שלי שלקחתי על עצמי - לצאת מהבית ולהכיר אנשים ומקומות חדשים ברחבי הארץ. אני אוהבת להכיר מקומות שונים ברחבי הארץ. ולסייר בהם. אך נבצר ממני מפאת חרדה חברתית. מבקשת אני להכיר מקומות בערים, פינות חמד וקסם. בכל עיר יש פינה כזאת, זה יכול להיות בבית קפה שכונתי, ים, פינת חמד וקסם שלא הייתי מכירה אילולי הפרויקט שלי. וכן, פתח להזדמנות לבילוי והכרות עם אנשים חדשים. אומרים כי אדם הוא תבנית נוף מולדתו - בפרויקט הזה לוקחת עלי להיפתח אל מקומות שונים, ערים, אתררים, פינות חמד וקסם ברחבי הארץ דרך סיור עם חברות שארכוש דרך האתר הזה, אשר יתנדבו להזמין אותי לסיור עמן. רוח הסיור - כבילוי , הכרות עם מקום חדש, ופתח לבילוי ידידותי עם אנשים חדשים.
פנויה בסופי שבוע, שישי או שבת, טיול לשעתיים שלוש. (לא יכולה יותר). הוצאות - הוצאות שונות הן עלי כגון בית קפה מסעדה כרטיס כניסה לאתר מסוים, תשלום כרטיס וכו'. הכל עליי! אני מבקשת שיפנו אלי רק נשים בלבד - רק בנות, בגילאים 28-40, אנא גברים לא לפנות. מדובר בפרויקט ולא בהכרויות במובן הקלאסי של המשמעות.וכן שתהיה אשת שיח, חברותית וסימפטית.
קצת עלי, אני נוחה מאוד, סימפטית, בת 30, הנני בעלת מוגבלויות נפשיות שאחת מהן היא חרדה חברתית וחוסר מוטיבציה לצאת מהבית.
מימי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למימי
מורן זיו-אש20/07/2009התרגשתי מאוד לקרוא את פנייתך, אני מחזקת אותך על האומץ והיוזמה. כל הכבוד!!
אני מעודדת את חברות הפורום להענות להזמנה
הרבה הצלחה!
מורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)