מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אוהב \ לא אוהב? תלויה באויר!!היפה בבנות29/08/2007
אני לא ממש בשכבת הגיל הזאת....
אבל יש לי בעיה שאני לא יודעת מה לעשות איתה........
אני בת 13 ואני דתיה רק שתדעו כמו אצל חילוניים גם אצל דתיים יש דתיים יותר ופחות אנחנו הכי פחות אבל עדין לא מסורתיים.
:לפני שנה היתנשקתי עם בן שנמצא בשכבה שלי, אני ממש אהבתי אותו אז אבל נדמה לי...{אני דיי בטוחה...} שהוא אהב מישהי אחרת באותו הזמן... אני חושבת שהוא היתנשק איתי סתם כי הוא רצה לגעת במישהי........... אני לא יודעת אם זה חשוב אבל היתה לו זקפה........
בכול מקרה.... אני סיפרתי לשתי חברות שלי.... ובהת שהוא חיבב גלתה את זה לכולם הוא חשב שאני גילתי והפסיק לדבר איתי.... בזמן האחרון הוא מבקש ממני לחזור אליו.... אני לא יודעת מה לענות לו.
כי מצד אחד אני עדיין מחבבת אותו ומצד שני אני לא יודעת עם הוא סתם משועמם!!
בבקשה תענו לי
תגל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך את מגדירה את הקשר הזה?
איילת לחמי29/08/2007תגל יקרה,
יש לך שם יפה- תגל כלומר תשמח- אני מאחלת שעוד להיה הרבה שמחה בחייך....
לפני שנה היה לך קשר עם מישהו שאהבת. כשאוהבות אז מתרגשות ורוצות לספר לחברות טובות. אם הקשר עושה לנו טוב אנחנו בדרך כלל מאוד מתרגשות (ולא משנה באיזה גיל...).
אבל חלפה לה שנה והוא החליט להפסיק את הקשר ביניכם. השאלה שלי היא האם בזמן של הנשיקה גם היה ביניכם קשר מלבד זה? או שהיה רק קשר פיזי?
אחרי שנה הוא מבקש לחזור איתך לקשר - אבל על איזה קשר מדובר? מה הוא רוצה בדיוק? חברות? קשר פיזי? ....
אשמח אם תפרטי ונראה לאן אנחנו ממשיכות הלאה
איילת לחמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיפה בבנות
איילת פדה29/08/2007רוצה לחזק אותך על הפנייה להתייעצות
ניכר מפנייתך, שאת אכן יפה - גם בפנימיות שלך
ואת שואלת שאלות מאוד חשובות.
מהניסיון שלי, יפה, כשמישהו באמת אוהב אותך ורוצה בקרבתך,
הוא לא מפרק את הקשר בגלל דברים קטנים.
הרבה פעמים הוא לא מפרק אפילו אם קורה משהו גדול מאוד - כי הקשר מספיק חזק בשביל להתגבר על זה.
ולכן השאלות שלך במקום.
האם מתאים לך להיות עם מישהו שמתנתק ומפסיק לדבר איתך כמשהו מפריע לו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)