שאלה דחופה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה
    סיון
    24/07/2009

שלום!
    אננינ בטוחה כי פניתי למקום הנכון, אך אני מקווה כי תוכלו לעזור לי.
    אני סיוון בת 16 וחצי, ורציתי לשאול אם ניהול מערכת יחסים עם בן בן 23 יכולה להיות תקינה??
    כלומר אני מכירה אותו טוב, והוא בן אדם ניפלא, וכמוןן בוגר, אנחנו מדברים די הרבה והכל בגד ידידותי, אך אני מרגישה שאינ מתחילה לפתח עליו רגשות, ורציתי לשאול אם זה הגיוני שגבר בן 23 יפתח רגשות כלפי נערה בת 16 וחצי? האם הדבר נחשב לפדופיליה?

תודה מראש:)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה

הוספת תגובה

• לסיוון

מורן זיו-אש
    26/07/2009

שלום לך,
    מה שאת מתארת לא נחשב פדופיליה ע"פ ההגדרות שלה. פדופיליה היא משיכה מינית לילדים קטנים שעוד לא עברו את גיל ההתבגרות. (את יכולה לחפש בגוגל את ההגדרה המדויקת).
    חשוב לי להתייחס, מלבד זאת, לפנייתך מכיוון אחר. את מתארת מערכת יחסים בתחילת דרכה ולרוב שלב זה מתאפיין בבניית האמון ובהיכרות. מה שאני קולטת הוא שאת עדיין אינך סומכת עליו, וזה נורמלי. אתם עוד לא מכירים ודרוש לכך תהליך.
    אני מכירה מערכות יחסים בהן בין הגבר לאישה יש הפרש גילאים גדול וזה גם נורמלי. את שואלת, ובצדק, האם הגיוני שגבר בגילו ימשך לבחורה בגילך:
    אני לא מכירה אותכם, יכול להיות שאת מאוד בוגרת לגילך או שהוא מאוד ילדותי ויכול להיות שיש סיבות אחרות, הדבר החשוב הוא שתשתפי את אימך או מבוגר אחר במערכת היחסים הזו, ובכל מקרה אל תעשי דברים שאת לא מוכנה להם... שמרי על עצמך

בהצלחה!
    מורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה