שלום,

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום,
    דניאל
    03/08/2009

אני בת 15 ואני נחשבת לילדה רזה/בסדר מבחינת משקל,ואני ממש לא שמנה!
    ה-BMI שלי גם כן תקין משהו כמו- 20.5 זאת אומרת משקל תקין לחלוטין .
    אתמול לבשתי מכנס שעד לפני שנה היה עלי סבבה לגמרי , אבל עכשיו הוא צמוד,אמא שלי ראתה אותי עם המכנס ואמרה לי:"תעשי ספורט, תיראי איך השמנת ואיך המכנס ככצמוד".במילים האלו. זה עד עכשיו מהדד לי בראש. לקחתי מאוד ללב. מה אפשר לעשות ??? עזרי לי בבקשה??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום,

הוספת תגובה

• יובל

מורן זיו-אש
    08/08/2009

היי יובל,
    קשה לי להתייחס באופן כ"כ נקודתי למקרה שאת מספרת. אני לא מכירה את מערכת היחסים ביניכם ואת אימך. יכולות להיות מספר סיבות לתגובתה של אימך: היא משליכה עליך את מה שהיא חושבת על הגוף שלה, מערכת היחסים ביניכן היא כזו שאימך מעירה לך הערות פוגעניות, המכנס צמוד ואימך רצתה לומר לך לשים לב לגופך ועשתה זאת באופן פוגע מאוד. בכל מקרה, ההערה שלה מאוד פוגענית וקשה ואני מבינה מאוד לליבך שנפגעת ואת ממשיכה לחשוב על מה שאמרה. בלי להכיר אותך אני מבינה מהנתונים שלך שאינך שמנה כלל וכלל. על כן, אם את אוכלת מסודר ובריא אין כל סיבה שדימוי הגוף שלך יפגע בגלל הערה כזו. את לא שמנה!!!!

בהצלחה
    מורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה