מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריכה עזרה !תמי04/08/2009
אני בת 16 ויש לי תדמית של תום בוי ובאמת שיש לי הרבה ידידים!.. טובים אבל אני מנסה לשנות את התמדית יותר מידידה שלא מסתכלים עליה לאחת שכן..כי אני מרגישה שינוי ורוצה להפוך יותר "לבחורה"..זה לא שהתחלתי לשים לב יותר לקוסמטיקה וללבוש יותר נשי .. בכל מקרה השאלה היא מה אני יכולה לעשות כדי למשוך יותר תשומת לב מבנים. מבקטע נשי או כל מיני דברים שיכולים לעזור, כי אני רוצה לעבור שנינוי ושיתחילו לחשוב עלי קצת אחרת (זה לא אומר להפוך לקטע הזנותי אם מישהי לא הבינה..)
בכל מקרה תודה....:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לתמי
מורן זיו-אש08/08/2009בדבריך את מתארת מאוד יפה את המעבר מילדות לבגרות שעובר על נערות בגילך. בדרך כלל המעבר הוא הדרגתי כי תדמית היא קודם כל איך אני תופס את עצמי וכיצד אני מקרין זאת החוצה. הדרך בה את תופסת את עצמך בגיל הזה משתנה תוך כדי בניית הדימוי העצמי והזהות ולא מתרחשת ביום.
לעיתים, השינוי בא מהפנים החוצה, לאט לאט יהיה לך מאוד פשוט להתחיל להתלבש יותר נשי כי הדרך בה תתפסי את עצמך תעלה בקנה אחד עם החיצוניות שתרצי להפגין.
לעיתים, השינוי הוא מהחוץ פנימה, תתחילי להתלבש יותר נשי, סדרי את השיער אחרת (מתוך החלטה מודעת) ופתאום תשימי לב שהיחס שאת מקבלת משתנה ולאט לאט הדימוי הפנימי יתחזק ויתייצב.
בהצלחה
מורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה...אבל
תמי09/08/2009אני יודעת שזה יבוא מעצמו..אבל למשל היה לי סיטואציה מוזרה שפגשתי בן במסיבה ובכדר"כ אני לא מראה ממש התענינות כמו שהפגנתי ונוצר בינינו קשר כאילו התחלנו לדבר והכל סבבה.. אבל היה רגעים שלא ידעתי אם ההתנהגות שעשיתי הייתה יותר מידי (מה שהיה זה רק דיברנו ) אבל בגלל שזה היה דבר נורא חדש אז הרגשתי קצת נבוכה ולא ידעתי אם זה הגיעה למצב של "זנותי" אם אפשר ..למרות שלא היה בינינו מגע פיזי...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)