שאלה אינטימית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה אינטימית
    אני
    09/08/2009

האם זה לגיטימי להפליץ ליד בן הזוג?.
    מה דעתכן?.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה אינטימית

הוספת תגובה

• לדליה

מורן זיו-אש
    10/08/2009

זה תלוי בנורמות התנהגותיות שנקבעות בין בני הזוג. יש זוגות שכן ויש זוגות שלא.
    אני מזמינה את בנות הפורום להגיב, מעניין...

מורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדליה

שני
    12/08/2009

אני מסכימה עם מורן,
    זה בהחלט תלוי בנורמות שאתם קובעים, אך לפי דעתי אישית זה לא כל כך נורא, אם אתם פתוחים אח עם השניה וזה ניראה כ"מקובל" בעיניכם, אז זה לגיטימי לגמרי, כמו כן לא צריך לשכוח שזהו משהו טיבעי, ולפעמים לכולנו זה פשוט קורה:)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אירוטיקה ומסתורין ונינוחות טבעית

אביטל שטרית
    12/08/2009

בכל זוגיות מתקיים מתח בין שני מישורים ,המישור האירוטי והמסתורי לבין פתיחות נינוחות וקבלה. מצד אחד אנחנו מעוניינים לשמור על המתח והמסתורין, אולם אנו גם רוצים להיות פתוחים עם בני זוגינו ומעוניינם שהלה יקבל אותנו עם כל היתרונות והחסרונות.
    יש נשים שיקבלו את בן זוגן בטרנינג מוכתם ואחרות יטרחו שעה ארוכה על פריזורה נאותה. בתחילת הקשר אנו נוטים לחשוף את הצדדים "הטובים" שלנו ובהמשך אנו מתקלפיםוחושפים גם את הצדדים הפחות נעימים. לעניין הפלוצים, אם מתפלק לנו פלוץ , לא נורא כולנו בני אדם.
    לגבי עריכת מרתון פלוצים וגרפסים, זה תלוי בך, יש נשים וגברים שיראו בזה דבר משעשע ואחרים יגיבו פחות בסלחנות. בכל הנוגע לגברים ונשים אין חוקים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה