מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מרגישה נורא:(שני12/08/2009
שלום רב!
רציתי לספר על משהו שמאוד מפריע לי, והוא הגובה שלי וגם המשקל.
אני בת 16 וחצי ו1.50, שזה מאוד נמוך לצערי. שוקלת 56 קילו. מה שהופך אותי לשמנה ונמוכה, שזה פשוט נורא!!!
האמת אני לא ניראת שמנה כל כך, אני ניראת קצת מלאה אבל עצם העובדה שאני נמוכה הופך אותי לשמנה יותר.
עכשיו הבעיה העיקרית פה היא שיש לי חברה מאוד טובה, בגובה 1.74, ושאנחנו הולכות ביחד זה מאוד מצחיק, ויש הרבה אנשים שמעירים כל מיני הערות לא רצויית וזה מפריעה!!
כמו כן, אין לי בטחון עצמי גבוה ואני לא יודעת להעריך את עצמי. כולם אומרים עלי ילדה יפה, גם אפילו חלק מהבנים.
עכשיו שאנחנו יוצאות בחוץ, לים, לטיילת לקניונים אז כולם תמיד מתחילים איתה! מעירים לה הערות חיביות כל הזמן, צוחקם איתה אומרים לה כמה שהיא יפה וכוסית וכו', ולי אולי פעם ב......כמה זמן. עכשיו זה מציק מאוד, אני שמחה בישבילה והכל, אבל זה קצת מרגיז שלה זה תמיד קורא ולי כמעט אף פעם, ועוד יותר מרגיז זה שאני יודעת שבפנים אני יותר יפה ממנה, אבל הבעיה פה היא שכניראה הבנים מעוננים רק בבנות גבוהות ורזות.!!!!!
מה עלי לעשות??
אני מרגישה שאני קצת מתחילה לקנא, וזה לא טוב, כלומר לא לרעה או משהו, אלא פשוט אני מקנא ביחס שלה, ושוב לא להבין אותי לא נכון, אני אוהבת אותה מאוד, ושמחה בישבילה, פשוט הייתי רוצה שאולי גם לי היה קורא משהו דומה שאני איתה (מיכוון שאני הולכת לבד אז גם לי אומרים כל מיני דברים פה ושם, כמווון לא כמו שלה ) רק שאני איתה כ היחס מופנה עליה ורק עליה!!! הדב רקוראה אפילו בחניות שאנחנו קונים, אז המוכרות תמיד שואלות אותה וזה מוזר הן לא תמיד מתייחסות עלי, כאילו אני ילדה קטנה:):)
למה לפי דעתכן הדבר קורא? מה כל כך מושך בה שבי לא?? האם זה הגוף???
ולמה אנשים מתעלמים ממני שאני בקרבתה???
הודה לקבלת כל סוג של תשובה:)
שני=]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ...
יערי12/08/2009אהבתי שני כל הכבוד לך מה אני יגיד לך מעריצה אותך
אני כל כך פגועה עכשיו ממך הרסת אותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשני
מורן זיו-אש12/08/2009לשני המתוקה,
את מתארת כ"כ יפה את מה שאת חווה, את התסכול וחוסר הביטחון ליד חברתך. יש לך מודעות עצמית גבוהה ואת מבטאת את עצמך באופן מאוד בוגר.
לעניין עצמו, את שואלת למה זה קורה לך? מדוע ממך מתעלמים והיא מקבלת את תשומת הלב?
זה לא קשור לגוף, ליופי או לצורה חיצונית כלל וכלל. ההבדל ביניכן הוא השדר שאנשים קולטים.
כנראה שחברתך משדרת ביטחון, פתיחות, חברותיות, זה מאפשר אנשים להתייחס בקלות. היא כנראה אינה מודעת לכך אך היא בעלת ביטחון והיא יודעת שיש לה מה להציע לאנשים.היא לא עושה זאת בכוונה, זה בא לא באופן טבעי. ביחס אליה, אולי את קצת "נעלמת" כי יש לך רגשות נחיתות (במיוחד לידה). הרי כשאת לבד כן מתייחסים אליך...
נסי לחשוב במה את טובה, מה יש לך להציע לעולם, אילו תכונות טובות יש לך, גם חיצונית, מה יפה בך, מה את אוהבת. נסי לחשוב ולהתחבר לדברים האלו - הטובים. לאט לאט הביטחון יעלה. וזכרי שאת בתקופת גיל ההתבגרות שמאופיינת, לעיתים, בביטחון עצמי נמוך. אם את ממש מתקשה לתפקד את יכולה לפנות לעזרה מקצועית.
שיהיה בהצלחה
מורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)