מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דחופפ עזרה = ]רוני12/08/2009
ערב טוב :] אשמח עם תוכלו לעזור לי , ( :
יש לי חבר כבר שנה ומשו ועוד לא שכבנו כאילו אני עדיין לא מוכנה .. והוא קשה לו עם זה כי הוא מתפוצץ כי הוא לא מסופק .. ואין לי מושג מה לעשותת :\ אנחנו בני 15+
לא מזמן גם דיברנו על זה והוא שאל אותי אם אני מבינה ביכלל מה יהיה צריך לעשות בפעם הראשונה , ואת האמת אני לא יודעת כלום על זה ... הוא אמר שלא עושים באותו ערב פעם אחת ולא הבנתי אותו כל כך ... תוכלי להסביר לי בבקשה ?
אשמח עם תעזרי לי :] תווודה : )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחץ
אביטל שטרית12/08/2009ילדה יקרה, אם אינך מעוניינת לשכב עם חברך אל תשכבי.
אני מציעה לך לקרוא על מיניות האישה, או לשתף אדם מבוגר ממך, שיוכל לספק לך מידע ולהיועץ בו. במידה ותחליטי בכל זאת לקיים יחסי מין ,, עלייך לפנות לרופא נשים.
למה חברך התכוון בדבריו, זה לא ממש ברור לי, לשם כך עלייך לשאול אותו, פתיחות ותקשורת טובה הם המפתח ליחסים טובים וזה חשוב יותר אפילו ממין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)