מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פנטזיות מיניות על אישההילה20/08/2009
הי לכולן, מה שלומכן?
אני בת 23, סטרייטית ונמשכת מאוד לגברים. בחיים לא הייתי בקשר עם אישה אך לאחרונה התחילו אצלי פנטזיות מיניות על עמיתה לעבודה. מהרגע שראיתי אותה הרגשתי משהו שונה והיא מדי פעם מתגנבת לי למחשבות, אני אפילו די מעוניינת להיות איתה במגע,קרבה וכו'.
מדוע זה קורה? האם ייתכן שאני נמשכת לנשים ולא הייתי מודעת לכך? אולי אני בעצם לסבית או דו מינית? מה לעשות?!?!
תודה על ההתייחסות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבינה לליבך
ניצן25/08/2009היי הילה, אני מבינה את הדברים שלך ואני לא חושבת שזאת בכלל בעיה. אני צעירה ממך והייתה לי התנסות קטנה עם נשים עם כי לא מספיק כדי להגיד על עצמי שאני לסבית או דו.
בכל אופן, אני נהנית מהעובדה ששני המינים מושכים אותי למרות שלא תמיד זה קורה, רוב הזמן אני חושבת על בנים.
אומר לך רק דבר אחד, עד שלא תנסי, לא תדעי! לא בטוח שהבחורה הספציפית שאת מדברת עליה תהיה בעיניין, ואולי זה באמת רגע חד פעמי של משיכה, אבל בכלל, להתנסות, לא יזיק..
המלצה- נסי לדבר איתה. אם לא ישיר אז בעקיפין.
בהצלחה (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעברת הודעה לפורום אחר
מורן זיו-אש29/08/2009לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=237 id=link]זהות מינית, תפקוד מיני[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)