פנטזיות מיניות על אישה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פנטזיות מיניות על אישה
    הילה
    20/08/2009

הי לכולן, מה שלומכן?
    אני בת 23, סטרייטית ונמשכת מאוד לגברים. בחיים לא הייתי בקשר עם אישה אך לאחרונה התחילו אצלי פנטזיות מיניות על עמיתה לעבודה. מהרגע שראיתי אותה הרגשתי משהו שונה והיא מדי פעם מתגנבת לי למחשבות, אני אפילו די מעוניינת להיות איתה במגע,קרבה וכו'.

מדוע זה קורה? האם ייתכן שאני נמשכת לנשים ולא הייתי מודעת לכך? אולי אני בעצם לסבית או דו מינית? מה לעשות?!?!

תודה על ההתייחסות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פנטזיות מיניות על אישה

הוספת תגובה

• מבינה לליבך

ניצן
    25/08/2009

היי הילה, אני מבינה את הדברים שלך ואני לא חושבת שזאת בכלל בעיה. אני צעירה ממך והייתה לי התנסות קטנה עם נשים עם כי לא מספיק כדי להגיד על עצמי שאני לסבית או דו.
    בכל אופן, אני נהנית מהעובדה ששני המינים מושכים אותי למרות שלא תמיד זה קורה, רוב הזמן אני חושבת על בנים.
    אומר לך רק דבר אחד, עד שלא תנסי, לא תדעי! לא בטוח שהבחורה הספציפית שאת מדברת עליה תהיה בעיניין, ואולי זה באמת רגע חד פעמי של משיכה, אבל בכלל, להתנסות, לא יזיק..

המלצה- נסי לדבר איתה. אם לא ישיר אז בעקיפין.
    בהצלחה (:

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

מורן זיו-אש
    29/08/2009

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=237 id=link]זהות מינית, תפקוד מיני[/a].

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה