מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה אינטימית, אשמח אם תעזרו לי=\עופרי28/08/2009
שלום, יש לי שאלה קצת אינטימית, האם זה נורמלי שאני אפליץ ליד הבן-זוג שלי? היו פעמים שזה קרה וזה היה קצת מביך=\ אני נורא אוהבת להפליץ אבל זה לא נראה לי כ"כ שאני בתור בחורה תפליץ הרבה, אשמח אם תעזרו לי=]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי גלית
מורן זיו-אש29/08/2009יש כאן שאלה דומה על הנושא הזה כמה שורות מתחתייך, את מוזמנת להתעניין בתשובות.
מורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקצת מידע נוסף
עופרי30/08/2009קראתי את התגובות של השאלה הדומה..רציתי עוד תגובות אם אפשר בבקשה..חשוב לי לדעת מה נשים אחרות היו עושות במצב דומה לשלי, או אפילו מה את היית עושה, קרו פעמים שזה יצא בלי כוונה ולא הרגשתי בנוח, אני לא הכי יודעת מה בן זוגי מרגיש בקשר לזה..אם אקבל עוד מידע זה יוכל לעזור לי מאוד=]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקצת מידע נוסף
עופרי30/08/2009קראתי את התגובות של השאלה הדומה..רציתי עוד תגובות אם אפשר בבקשה..חשוב לי לדעת מה נשים אחרות היו עושות במצב דומה לשלי,, קרו פעמים שזה יצא לי בלי כוונה ולא הרגשתי בנוח, אני לא הכי יודעת מה בן זוגי מרגיש בקשר לזה..ובכלל כל הסטיגמות על הנשים שהן לא מפליצות, זה נורא דורש אומץ להפליץ ליד הבן-זוג שלך, אם נוח לך לשתף אותי מה את היית עושה במצב שלי..האם זה קורה לך?, אם אקבל עוד מידע זה יוכל לעזור לי מאוד=]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגלית
מורן זיו-אש30/08/2009שלום לך,
אני מבינה שהנושא הזה מאוד מעסיק אותך, אני מבינה גם שהמקרים האלו מאוד הביכו אותך.
אני רוצה שוב להדגיש את נושא הנורמות ו"הכללים" שנוצרים במהלך בניית הקשר- אצל כל זוג זה אחרת, החל מכמה פעמים בשבוע יש זמן איכות וכלה בעד כמה אני חושף את עצמי בפני בן זוגי ןעוד ועוד.
אני מכירה זוגות שמרגישים חופשיים אחד ליד השנייה ולא עושים עניין אם זה קורה ואפילו צוחקים מכך. אני מכירה גם זוגות שלא עושים זאת אחד ליד השני, וכמוך האישה מאוד מובכת.
אני מציעה לך, וזה מאוד תלוי מה שלב הקשר שלכם, לנסות בדרך מסויימת לפתוח את הנושא. מספר פעמים, בנושאים שונים ציינתי בפורום שאני ממליצה תמיד על פתיחות ותקשורת כנה. אני חושבת שאם תצליחי, את תחווי פחות מבוכה, אם או כשזה יקרה לך, כיוון שהנושא כבר "בחוץ" וכבר דובר עליו, אולי תוכלי "לצאת מזה" דרך הומור. ואולי תגובתו של בן זוגך תרגיע אותך.
וכמובן, אם יש בנות שמוכנות לשתף בפורום איך זה אצלהן, זה יעזור לגלית...
בהצלחה
מורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמורן
עופרי31/08/2009מורני אני מאוד מודה לך, את לא מבינה עד כמה..תודה רבה=]], אם יש לך אימייל נוכל לדבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעופרי
מורן זיו-אש31/08/2009היי
המייל שלי מופיע ליד התמונה, בראש העמוד. את מוזמנת לפנות אלי במייל
מורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)