מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלות לא פשוטות.אני31/08/2009
שלום למנהלות הפורום ולגולשות.
יש לי נכות פיזית, שגורמת לי להראות לגמרי לא אסתטי, אפילו מעוות.
לא אפרט כאן איך בדיוק אני נראה, אך האמינו לי שאני מדייק בדבריי.
אני אובייקטיבי בקשר לחיצוניות שלי, לטוב ולרע.
רציתי לשאול אותכן שאלות לא פשוטות:
לדעתכן, יש לי סיכוי ליצור קשרים רומנטיים עם אישה? האם הדבר אפשרי?. האם תהייה מישהי שתוכל לאהוב אותי למרות הכל?. האם אתן היייתן מוכנות, בעיקרון, להיכנס למערכת יחסים עם מיפלץ (חביב) שכמוני?.
אני מבקש שתענו לי בכנות, גם אם התשובה תהייה קשה. אל תחששו לפגוע בי, אני חזק מאוד מבחינה נפשית.
מקווה שתהיו איתי ישירות לחלוטין, ובלי רחמים מזויפים.
משתוקק לשמוע את האמת, מתוך תיקווה שהאנונימיות האינטרנטית תאפשר לכן לענות לי באופן אותנטי.
כל טוב ולהתראות
(וסליחה עם יצאתי קצת כבד וחופר. לרוב אני אופטימי כיום אביב מסטול...)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לטל
מורן זיו-אש31/08/2009שלום לך,
אני רוצה לציין שמאוד ריגשת אותי בכנות הנדירה שלך, במודעות הפנימית (והחיצונית- למרות שאולי המצב פחות גרוע ממה שאתה מתאר) ובאותנטיות. אני קולטת בין השורות שאתה אדם עם הומור מיוחד מאוד, בעל נפש עדינה ורגישה ובמיוחד- אדם חזק!
אני אתחיל בחדשות הפחות טובות: רושם ראשוני נקבע תוך זמן מאוד קצר (מדובר בערך בדקה), אני לא אכנס יותר מדי לתיאוריה אך אציין כי חלקו הגדול נקבע על בסיס המראה החיצוני ועל התקשורת הלא מילולית (שפת גוף וכד'). בנוסף, כיום, ניתן דגש מאוד גדול על המראה החיצוני ולכן השיפוט של אדם מאוד מהיר. על כן, אתה צריך לחפש את אותה בחורה רגישה שהתברכה ביכולת אמפתית גבוהה במיוחד, שתוכל לראות את האדם שאתה. רצוי נשים שיש לך היכרות קודמת איתן ומתפתחת קודם ידידות.
החדשות הטובות: גם אנשים עם מוגבלויות שונות מצליחים למצוא אהבת אמת (ואני מכירה זוג כזה - מאושר עד הגג). מעבר לתיאוריה ולחדשות הפחות טובות, לא ניתן באמת להבין ולהסביר מה גורם לשני בני אדם להתאהב ולהתחבר ברמה אינטימית ועמוקה, והסוד הוא- זה לא מראה חיצוני!. כולנו מכירים זוגות שאיננו מבינים מה מקשר ביניהם. הבדלי דתות ומגזרים, הבדלי גיל קיצוניים, אנשים עם מוגבלויות עם אנשים בלי, בריאים עם חולים ועוד ועוד...
לסיכום, מילה אישית ממני והמלצה: נסה להתחבר למקום ההפוך בדיוק. כלומר, למקום בו אתה בעל יכולת, בעל מעלות ותכונות טובות, אדם שיש לו מה לתת בקשר זוגי, לעוצמות שלך. אל תיכנס למקום של הצד השני ותסביר לעצמך למה היא בחיים לא תרצה.
אני רואה אותך, אתה אדם מיוחד, חזק מאוד, שנון ובעל הומור, רגיש מאוד, אני משערת שיש בעברך חוויות חיים לא פשוטות שחישלו אותך ועיצבו אותך- השתמש בכל זה על מנת להקרין החוצה את האישיות הכובשת . תמיד יש לך סיכוי!!!!
אני מזמינה את בנות הפורום להגיב גם לנושא ולעזור לטל, אולי תכתבו גם המלצות שלכן לדרכי פעולה יותר קונקרטיות...
שיהיה בהצלחה
מורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)