בעית גזים רצינית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעית גזים רצינית
    עופרי
    31/08/2009

שלום אני עופרי וכמו שאני רואה ישנם שתיים בפורום הזה עם בעיות דומות לשלי, יש לי בעיית גזים רצינית, הלכתי פעמיים לרופאה וזה לא הכי עזר..אומנם אני מובכת ליד בעלי שיוצאים לי פלוצים בלי כוונה לידו אבל אין באפשרותי למנוע זאת, ישנן פעמים שזה נהיה יותר גרוע, יש לפעמים הפתעות לא נעימות(אם את מבינה למה אני מתכוונת, זרקתי המון תחתונים בגלל זה)=\ זה קורה בבית ובזמן שאנחנו יוצאים לבלות, בעלי העיר לי על זה כמה פעמים אבל הוא גם מבין שזה לא בשליטתי, אני פוחדת לאבד אותו בגלל הבעיה שלי, בבשקה אם מישהי תוכל לעזור לי/ לייעץ לי מה לעשות עם הבעיה הזאת אני אשמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעית גזים רצינית

הוספת תגובה

• עופרי

מורן זיו-אש
    31/08/2009

את מתארת מצב באמת לא נעים ובעייתי. האם ניסית לפנות לחוות דעת רפואית שנייה? אולי מה שאת מתארת הוא סימפטום של מצב ריגשי או נפשי, האם בדקת את הכיוון הזה? (אני לא מכירה תופעה כמו שאת מתארת אבל אולי זה קיים)

בהצלחה
    מורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה